Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hetes a lanyom es teljesen...

2 hetes a lanyom es teljesen kivagyok merulve az ejszakazastol, ti hogy viseltetek el az ejszakazast ?

Figyelt kérdés
2012. márc. 31. 22:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
ha nem aludtam éjjel (4 órát 5 részletben egy éjszaka), akkor egész nap bőgtem a fáradtságtól. Kávén éltem, egymás után ittam, míg rosszul nem lettem. Volt olyan is, hogy mire elaludtak (2 van), úgy felébredtem, hogy inkább bekapcsoltam a laptopot. A gyerekeim 3 hós és két évesek, a nagyobbik is sokszor kel mostanában megint. Volt, hogy hajnali 5-től már semmit nem aludtam. Napközben meg persze nem tudtam aludni, mert a nagyot kellett szórakoztassam. De legalább csak 4 hétig tudtam szoptatni, addig 3 in 1 kávét ittam, 4-et naponta, azóta egy 4 személyes kotyogóst megiszok egyedül naponta.
2012. ápr. 1. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!