Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen idős korban tudja...

Milyen idős korban tudja egyedül bevenni a cumit a szájába?

Figyelt kérdés
Kisfiam 4,5 hónapos. Cumival alszik el. Pár napja hiába odaadom neki a cumit, ő azzal szórakozik, hogy kiveszi a szájából, de visszatenni még nem tudja, ilyenkor begurul és nem alszik el. Ott kell állnom a kiságy mellett, és szó szerint fogom a kezét hogy ne vegye ki a cumit. Mit tegyek ellene, mikor tanulja meg visszarakni?
2012. márc. 31. 17:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
60%
Lassan menni fog neki. Az én babám 4 hónaposan már magának is ki-be tudta rakosgatni. :)
2012. márc. 31. 17:56
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és ne tegyél ellene semmit rá fog jönni magától, engedd had próbálgassa. Ha nagyon sír segíts neki visszatenni. :)
2012. márc. 31. 18:00
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Az én lányom is 4,5. Tegnap kezdte, néha visszatalál a szájába, néha nem. Menni fog idővel :)
2012. márc. 31. 18:00
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
az én kisfiam is 4 honaposan tanulta meg ki és berakni a szájába
2012. márc. 31. 18:04
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok a lepontozónak...Legyen ez a legnagyobb örömöd az életben. Biztos nagyon sértőt írtam...
2012. márc. 31. 18:10
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiam 5 és fél hónaposan tudta visszatenni a szájába a cumit, de csak előtte másfél hónappal kezdett egyáltalán cumizni.
2012. márc. 31. 18:47
 7/12 anonim ***** válasza:
29%
de miért akarja állandóan kivenni???nem lehet,hogy cumit cseréltetek és ez nem tetszik neki???
2012. márc. 31. 20:26
 8/12 A kérdező kommentje:
Nem cseréltünk cumit. Egyszerűen tetszik neki, hogy meg tudja fogni. Most kezdett el nyúlni a dolgokért. Szeretné ő vissza is tenni, de sokszor a karimáját kezdi el bekapni. Na ilyenkor gurul be és kezd sírni míg oda nem adom.
2012. márc. 31. 21:17
 9/12 anonim ***** válasza:
ismeros helyzet, 5 hos es meg csak nappal talal vissza azt is eleg ritkan, en ha kivette adtam a szajaba masikat, mert a kezebol volt hogy ki se tudtam venni
2012. márc. 31. 21:34
 10/12 anonim ***** válasza:
Az én fiam 8hónaposan tudta visszatenni a szájába a cumit persze este nem!Ugy vettem észre az én fiam azért köpdöste ki mert jött a foga:) Kitartás!:D
2012. márc. 31. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!