Anyukák! A ti babátok is elvan egyedül?! Mikor igényli majd, hogy többet foglalkozzak vele?!
Kisfiam egész nap elvan egyedül, kúszik-mászik gagyarászik, mindent megvizsgál, ha rá nézek rám vigyorog és játszik tovább...
Ne értsetek félre én örülök neki, de néha úgy érzem nem törődöm vele eleget..
Ha leülök mellé akkor persze odajön hozzám, egy darabig leköti, hogy magyarázok neki és játszom vele, de egyébként gondol egyet és ott hagy a p...ba :-)
Egyébként is nyugodt típus, csak olyan lelkiismeret furdalásom van , mert ilyenkor akkor felállok és hagyom kibontakozni....
egyébként hét hónapos, de mindig ilyen volt.
Nálunk is most kezdődött ez az időszak :-)) 5 hónapos, megtanult fordulni hasról hátra és vissza, így főleg ezt csinálja meg a játékokat felveszi, nézegeti, megeszi őket.
Eddig ott kellett lennem vele, úgyhogy most kicsit élvezem a szabadságot :-)
Köszönöm a válaszokat megnyugodtam.
Már kezdte, tök rossz anyának hinni magam :-(
Bár mindig arra gondolok, hogy az éjszakákat így kárpótolja, mert azt nem nagyon aludta még át... :-)
A lányom is ilyen volt. Aztán elindult, és azóta nagyon anyás. Elvan néha egyedül is, de rá kell szólni, hogy dolgom van, ne nyúzzon. Akkor elmegy, játszik, majd visszajön, és újra próbálkozik. :)
De elég sok törődést igényel, mindig mennem kell vele mindenhová, vagy ha én megyek mondjuk pisilni, akkor ő jön velem. :)
Szóval össze vagyunk nőve, de nem baj, most ez olyan jó így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!