Anyukák! Ti haragudnátok a párotokra ha elmenne két napra (pecázni) és egész nap fel sem hívna titeket, hogy mi újság otthon?!
nem haragudnek, neki is kell a kikapcsolodas.
este azert felhivnam, csak hogy szeretem, meg hianyzik, erezze jol magat.
es mielott anyukak nekifogtok oltani, az en ferjem is bevallalna ket napra a gyerkocot, ha en mennek el valahova..es en is csak este hivnam.
nem azert mert nem hianyzik, csak nem vagyok az a nagyon beszedes, es o sem.
szerintem ne haragudj meg ra, te is felhivhatod, vagy ha nem akarod zavarni, kuldj smst. en biztos vagyok benne, hogy imad a ferjed, csak kell neki egy kis feltoltodes. esetleg te is szervezz programot, bizd ra a gyerkocot a ferjedre.
boldog "hónapfordulot" a fiadnak
(nekunk most 3 eves a fiunk, 23 napos a lanykank, o ugyanugy eljar focizni, angolórára, es en is mozogni (most kezdtem újra, fokozatosan), meg társasozni, igaz, mindig hullafáradtak vagyunk, ahogy lenne szokott, de nem szabad bezarkozni, mert az sokkal rosszabb
Sziasztok!
Én nem pontoztam senkit, és az eljárós anyukákkal értek egyet, csak a szoptatás miatt eddig ez nekem nem ment, de már csak reggel szopizik, szóval lassan remélem én is kiszabadulok :-)
Egyébként én csak hétvégén tudnék, mert a párom minden nap eset 8-ig dolgozik, de hétvégén meg eddig azért nem mentem, mert örültem, hogy végre együtt a család :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!