Anyukák! Ti haragudnátok a párotokra ha elmenne két napra (pecázni) és egész nap fel sem hívna titeket, hogy mi újság otthon?!
Miért nem hívtad fel te?
Tényleg arra vártál, hogy ő hívjon. Ez tiszta dedó. Ha van valami, hívd fel, ha nincs semmi, akkor mindegy.
Köszönöm a vegyes válaszokat, nem haragszom, és letolni sem fogom, főleg nem magam miatt, csak a kisfiú miatt esik picit rosszul mert ma 8hónapos :-)
A baráti körömben is megoszlanak a vélemények, valaki szerint hülye vagyok, hogy mindig elengedem, valakinek pedig természetes.
Ez embertől függ,hogy ki hogyan reagálná le ezt a helyzetet!DE Én biztos,hogy nagyon kiakadnék.Teljes mértékben egyetértek az előttem válaszolóval.
Az én férjem külföldön dolgozik,de minden egyes nap felhív este munka után,hogy mi újság van itthon.
Viszont az is igaz,hogy minket nőket sokkal mélyebben érintenek ezek a dolgok,mint pl,ahogy írtad,hogy ma 8hós a pindurod,a férfiaknak ez általában szerintem eszükbe sem jut.
De hogy fel sem hív egész nap,az furcsa :(
Az egyik barátnőm ugyanúgy gondolja mint Te kedves 14-es, és valahol igaza is van,de lehet én már megszoktam, mert mikor terhes voltam akkor is rendszeresen itthon hagyott, amióta megvan a baba többször elment napokra pecázni.
Bezzeg amíg nem voltam terhes addig állandóan a "szoknyámon ült" :-) ezt említettem is neki, de váltig állítja, hogy nem így volt, pedig bizony így volt :-)
Egyébként ő is sokat dolgozik, reggel 8-tól este 8ra szokott hazaérni, megértem hogy kell a kikapcs, na de én, mi anyák mikor kapcsolódunk ki???!!
Na lányok én azzal szoktam vigasztalni magam, lesz még nagyobb is a gyerek, eljön az idő amikor átalussza az éjszakát, na akkor majd én megyek el a barátnőimmel borozgatni, dumálgatni... :-)
Egyébként hat előtt hívott, hogy nyolcra itthon van, várjuk meg a fürdéssel :-)
Sok mindentől függ,ha ma ment el,és nem írt hogy ideértem,akkor meglepődnék,mert mindig ír,vagy hív ha megérkezett valahova,vagy amikor indul.De ha elmenne 2 napra és nem hívna fel egyik nap sem egyátalán nagyon elszomorodnék.
Ha viszont csak arról van szó,hogy reggel elment,de még nem írt fél 3 kor,meg nem hívott arra következtetnék,hogy jól szórakozik,vagy nagyon berúgtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!