Ti mit tennétek a helyembe?
Bár nem kívánok senkinek ilyet,de nem tudom kitől megkérdezni.
Sajnos másfél éves kisfiam pár hete itt hagyott minket :(
Ő volt az egyetlen.
Anno úgy terveztük,hogy most tavasszal vállalunk másik babát.De igy teljesen tanácstalanok vagyunk.Még javában gyászolnuk.Viszont én úgy érzem,hogy ahhoz h ne omoljak össze teljesen egy másik kisbaba segítene.Tudom,hogy őt már vissza nem kapom,de az anyaságot tudnám tovább folytatni.
Nekem ennél fontosabb nincs ezen a világon,mint hogy anya legyek.
Tudom,nehéz ezt olvasni és van akinek kellemetlen is,és már maga a kérés is fura.De mégis arra kérlek titeket,aki kicsit is együttérez,fejtse kis véleményét erről és írja le,hogy mit tenne.
Köszönöm szépen.
részvétem:((((
mi történt vele?
Nekünk sajnos 22 hetesen halva született, így átérzem amit most te élsz át. Sőt a tied rosszabb, mert te már láttad, megfogtad...
Mihamarabb vágjatok bele, ha úgy érzed ez sgít neked. Mi is így tettünk, bár közben rájöttem, hogy az a 7 hónap kevés volt, mert még mindíg nem tudtam elengedni. Most elsején lesz az évfordulója, hogy elvesztettük a kislányunk. Eléggépadlón lennék, ha most nem hordanám a szivem alatt a kishugát. Szerintem is segítene neked egy másik baba, bár az elején nehéz lesz, de mikor mozog újra boldog leszel. Nagyon drukkolunk nektek.
(26hetes kismama)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!