Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti mit tennétek a helyembe?

Ti mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés

Bár nem kívánok senkinek ilyet,de nem tudom kitől megkérdezni.

Sajnos másfél éves kisfiam pár hete itt hagyott minket :(

Ő volt az egyetlen.

Anno úgy terveztük,hogy most tavasszal vállalunk másik babát.De igy teljesen tanácstalanok vagyunk.Még javában gyászolnuk.Viszont én úgy érzem,hogy ahhoz h ne omoljak össze teljesen egy másik kisbaba segítene.Tudom,hogy őt már vissza nem kapom,de az anyaságot tudnám tovább folytatni.

Nekem ennél fontosabb nincs ezen a világon,mint hogy anya legyek.

Tudom,nehéz ezt olvasni és van akinek kellemetlen is,és már maga a kérés is fura.De mégis arra kérlek titeket,aki kicsit is együttérez,fejtse kis véleményét erről és írja le,hogy mit tenne.

Köszönöm szépen.

2012. márc. 28. 12:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
őszinte részvétem!felfoghatatlan fájdalom laikus számára amin ti keresztülmentek a férjeddel!Rendkívüli erőt próbáló időszak ez a házasságotok számára is,én úgy gondolom,hogy egy másik baba érkezése feletetni nem fogja a fájdalmat és az űrt amit a kisfiatok hagyott! nyilván nem is ez a cél,viszont egy újszülött minden idődet leköti,boldogságot okoz,így nem a fájdalom és a gyász ami felemészt titeket!elsősorban a férjeddel beszélgessetek sokat a kisbaba érkezéséről és mindenképpen csak akkor vágjatok bele ha mindketten 100%osan készen álltok....sok erőt és kitartást kívánok!
2012. márc. 28. 13:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem halvaszületett az első babám. Csakis egy másik segitett át rajta. Vágj bele. Bár feledtetni nem fogja, de a fájdalmadat majd enyhiti.
2012. márc. 28. 13:42
 13/14 anonim ***** válasza:

részvétem:((((

mi történt vele?

2012. márc. 28. 16:16
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekünk sajnos 22 hetesen halva született, így átérzem amit most te élsz át. Sőt a tied rosszabb, mert te már láttad, megfogtad...

Mihamarabb vágjatok bele, ha úgy érzed ez sgít neked. Mi is így tettünk, bár közben rájöttem, hogy az a 7 hónap kevés volt, mert még mindíg nem tudtam elengedni. Most elsején lesz az évfordulója, hogy elvesztettük a kislányunk. Eléggépadlón lennék, ha most nem hordanám a szivem alatt a kishugát. Szerintem is segítene neked egy másik baba, bár az elején nehéz lesz, de mikor mozog újra boldog leszel. Nagyon drukkolunk nektek.

(26hetes kismama)

2012. márc. 29. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!