Ti mit tennétek a helyembe?
Bár nem kívánok senkinek ilyet,de nem tudom kitől megkérdezni.
Sajnos másfél éves kisfiam pár hete itt hagyott minket :(
Ő volt az egyetlen.
Anno úgy terveztük,hogy most tavasszal vállalunk másik babát.De igy teljesen tanácstalanok vagyunk.Még javában gyászolnuk.Viszont én úgy érzem,hogy ahhoz h ne omoljak össze teljesen egy másik kisbaba segítene.Tudom,hogy őt már vissza nem kapom,de az anyaságot tudnám tovább folytatni.
Nekem ennél fontosabb nincs ezen a világon,mint hogy anya legyek.
Tudom,nehéz ezt olvasni és van akinek kellemetlen is,és már maga a kérés is fura.De mégis arra kérlek titeket,aki kicsit is együttérez,fejtse kis véleményét erről és írja le,hogy mit tenne.
Köszönöm szépen.
Őszintén sajnálom ami történt, Részvétem:(
én vállalnék másik babát. egy kicsit elterelné a gondolataidat. most nem arra gondolok, hogy elfelejtenéd a kisfiad, mert nem lehet:(
Először is, fogadd őszinte részvétem.:(( Elképzelhetetlen fájdalmon mehettek most keresztül, és nagyon empatikus vagy, hogy még arra is gondolsz, hogy a kérdésed olvasása milyen nehéz lehet nekünk... Ez így is van, rögtön elsírtam magam.:(
Én úgy érzem, nekem csak a kisfiam kellene "vissza" és senki más egy darabig, és valószínűleg őt látnám, őt keresném a pici babában is, ami neki nyilván nem lenne a legjobb, főleg, ha egészen más alkat-temperamentum lenne. Biztosan hosszabb időre lenne szükségem, hogy "tiszta lapokkal" várjam a második babát - de ez csak elméleti dolog, látatlanban, és mint már írtam: elképzelhetetlen a fájdalom, amin keresztülmész, így elképzelhetetlen (de simán meglehet), hogy te már most ezen a szinten vagy.
Férjed mit gondol a dologról?
köszönöm az eddigi válaszokat és azt,hogy jól fogadtátok
párom akarja is meg nem is,rajta nem tudok kiigazodni
Véletlen olvastam el a kérdésed, nagyon felkavart,őszinte részvétem!!Isten adjon nektek vigasztalást!!!
Nem tudok mást írni, ne haragudj...
Nem tudom, hogy segít-e neked, de van itt egy másik anyuka is, aki elveszítette a kisbabáját, sajnos vele együtt a férjét is. Hátha erőt és reményt ad az ő kérdése neked:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Őszinte részvétem nektek.
A kérdésedre válaszolva, én támogatnálak abban, hogy vállaljatok másik babát is, ne érezz lelkifurdalást, hogy milyen hamar tennétek ezt. Rendkívül erőt próbáló időszak ez a házasságotok számára is, nagyon kívánom, hogy találjatok rá a boldogságra a férjeddel újra. És ne feledd, hogy a kisfiad örökké benned lesz, őt meg nem csalod azzal, hogy másik kisbabátok is lesz.
ha te ezt szeretnéd, akkor mindenféleképpen. ha a párod már hezitál rajta az jó :)
nagyon sajnálom a kisfiadat, őszinte részvétem :(
beteg volt a picike? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!