Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti mit tennétek a helyembe?

Ti mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés

Bár nem kívánok senkinek ilyet,de nem tudom kitől megkérdezni.

Sajnos másfél éves kisfiam pár hete itt hagyott minket :(

Ő volt az egyetlen.

Anno úgy terveztük,hogy most tavasszal vállalunk másik babát.De igy teljesen tanácstalanok vagyunk.Még javában gyászolnuk.Viszont én úgy érzem,hogy ahhoz h ne omoljak össze teljesen egy másik kisbaba segítene.Tudom,hogy őt már vissza nem kapom,de az anyaságot tudnám tovább folytatni.

Nekem ennél fontosabb nincs ezen a világon,mint hogy anya legyek.

Tudom,nehéz ezt olvasni és van akinek kellemetlen is,és már maga a kérés is fura.De mégis arra kérlek titeket,aki kicsit is együttérez,fejtse kis véleményét erről és írja le,hogy mit tenne.

Köszönöm szépen.

2012. márc. 28. 12:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
mit is kellene ehhez hozzá fűzni? leírtál mindent! ha te érzed h neked egy másik babával lenne könnyebb hajrá :) nagyon sajnálom a kisfiadat, de őt már valóban nem fogod visszakapni :( ne arra gondolj hogy őt próbálod pótolni, mert nem lehet, és arra kell sem gondolnod hogy majd ő eltereli figyelmedet, mert arra sincs szükség, igen is gyászold meg a fiadat, ebbe az új kis jövevény csak is segítség lesz, nem pótlás és nem is figyelemelterelés. sok sikert
2012. márc. 28. 12:21
 2/14 anonim ***** válasza:
Részvétem. Egy másik baba vállalása mindenképpen pozitív lehet. Ezen túl kell lépni, bármennyire is nehéz, de ha képesnek érzed magadat arra, hogy újra anya legyél, akkor semmi akadálya egy másik gyermek bevállalására. Én a helyedben biztos tovább próbálkoznék, az élet erről szól, kihívásokról, és egy nő életében fontos az anyaság. Ne add fel! Persze, csak ha tényleg készen álltok erre, ha úgy érzitek, eljött az ideje. Nekem is vannak olyan rokonaim, akiknek első kisfiúk elvesztette az életét, de azóta született két szép gyermekük és boldog családként élnek. Most nehéz, tudom, de hidd el, lesztek még boldogok.
 3/14 anonim ***** válasza:

Őszintén sajnálom ami történt, Részvétem:(

én vállalnék másik babát. egy kicsit elterelné a gondolataidat. most nem arra gondolok, hogy elfelejtenéd a kisfiad, mert nem lehet:(

4/14 anonim ***** válasza:

Először is, fogadd őszinte részvétem.:(( Elképzelhetetlen fájdalmon mehettek most keresztül, és nagyon empatikus vagy, hogy még arra is gondolsz, hogy a kérdésed olvasása milyen nehéz lehet nekünk... Ez így is van, rögtön elsírtam magam.:(

Én úgy érzem, nekem csak a kisfiam kellene "vissza" és senki más egy darabig, és valószínűleg őt látnám, őt keresném a pici babában is, ami neki nyilván nem lenne a legjobb, főleg, ha egészen más alkat-temperamentum lenne. Biztosan hosszabb időre lenne szükségem, hogy "tiszta lapokkal" várjam a második babát - de ez csak elméleti dolog, látatlanban, és mint már írtam: elképzelhetetlen a fájdalom, amin keresztülmész, így elképzelhetetlen (de simán meglehet), hogy te már most ezen a szinten vagy.

Férjed mit gondol a dologról?

2012. márc. 28. 12:29
 5/14 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi válaszokat és azt,hogy jól fogadtátok

párom akarja is meg nem is,rajta nem tudok kiigazodni

2012. márc. 28. 12:32
 6/14 anonim ***** válasza:
Párodnak kell még egy kis idő szerintem, még nem áll készen rá. Adj neki időt, hogy feldolgozza az eseményt.
2012. márc. 28. 12:39
 7/14 anonim ***** válasza:
Őszinte részvétem.Én megértelek,már amennyire én meg tudlak érteni.Párodnak meg hagyj egy kis időt szerintem,hadd döntse el.Sok erőt nektek!
2012. márc. 28. 12:46
 8/14 anonim ***** válasza:

Véletlen olvastam el a kérdésed, nagyon felkavart,őszinte részvétem!!Isten adjon nektek vigasztalást!!!

Nem tudok mást írni, ne haragudj...

2012. márc. 28. 13:00
 9/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy segít-e neked, de van itt egy másik anyuka is, aki elveszítette a kisbabáját, sajnos vele együtt a férjét is. Hátha erőt és reményt ad az ő kérdése neked:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Őszinte részvétem nektek.

A kérdésedre válaszolva, én támogatnálak abban, hogy vállaljatok másik babát is, ne érezz lelkifurdalást, hogy milyen hamar tennétek ezt. Rendkívül erőt próbáló időszak ez a házasságotok számára is, nagyon kívánom, hogy találjatok rá a boldogságra a férjeddel újra. És ne feledd, hogy a kisfiad örökké benned lesz, őt meg nem csalod azzal, hogy másik kisbabátok is lesz.

2012. márc. 28. 13:13
 10/14 anonim ***** válasza:

ha te ezt szeretnéd, akkor mindenféleképpen. ha a párod már hezitál rajta az jó :)

nagyon sajnálom a kisfiadat, őszinte részvétem :(

beteg volt a picike? :(

2012. márc. 28. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!