Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi pénzzel (havi keresette...

Mennyi pénzzel (havi keresettel) mernétek albiba menni 2 picivel?

Figyelt kérdés
Úgy akarom inkább kérdezni,hogy miután mindent kifizetnétek,-lakás,rezsi,esetleges hitel,megtakarítás,telefon,..-mennyi a minimum,aminek maradnia kellene? A mindenbe a kaját meg egyéb fogyó eszközöket nem értettem bele!
2012. márc. 27. 17:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem, 80-100 ezer ft.-nak meg kellene maradni kajára, váratlan kiadásokra.
2012. márc. 27. 17:58
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekünk 80-90 ezer jut kajára meg egyéb dolgokra. Most egy gyereket nevelünk, de 2 hónap múlva érkezik a tesó és akkor is kb ennyi pénzünk lesz.
2012. márc. 27. 18:41
 3/13 anonim ***** válasza:
én is 80-100-ra tippelem, hogy elég, két kicsivel sem lesz többünk.
2012. márc. 27. 20:20
 4/13 anonim ***** válasza:

és a gyerekkel kapcsolatos költségeket beleérted?

pelenka, esetleg tápszer, ruha, egyéb??????

ha nem érted bele, akkor 100 e ft + 1 gyerekre azért szerintem 20 eft /hó

2012. márc. 27. 21:01
 5/13 anonim ***** válasza:
Nekünk 90e marad CSAK KAJÁRA . 2 Gyerekkel vagyunk albérletben
2012. márc. 27. 21:14
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nem, nem értettem bele a gyerekeknek kellő dolgokat,tehát az is a plusz pénzből menne, így értettem.

Amúgy én is kb. 90-100-ra gondoltam. (minimum)

Akik albérletben laknak közületek, mekkorában és milyen árban? Hány gyerekkel?

2012. márc. 28. 07:20
 7/13 anonim ***** válasza:

4. vagyok.

Bp, külkerület, téglaépület, 4 emeletes.

50 e ft/hó, 50m2, két szoba.

2 gyerek, 3év3hós és 13hós én és a párom.

Rezsije most nagyon sok volt, fűtés 47 e ft, szóval figyeld, hogy "bebélelt" ház legyen, új nyílászárókkal és lehetőleg ne földszinti legyen.

Párom most jobban keres, így többet is költünk, eddig szinte éheztünk. Így, hogy többet költünk, havi 100 eft a kaja, 30 e ft a két gyerek, de nemcsak a minimumokat kapják, és valamennyi üveges babakaja is benne van.

1 pelenkás, a nagy már nem.

És mostanában már ruhakat is tudok néha venni így 3 év után.

Amikor keveset keresett, akkor 80 eft maradt összesen a gyerekekre, kajára, gyógyszerre, rezsin kívül mindenre, ez nem volt elég sehogy sem, folyószámlahitelünk keletkezett, amit most törlesztünk.

2012. márc. 28. 08:36
 8/13 anonim ***** válasza:

4. vagyok

azt elfelejtettem, hogy nálunk 0 a segítség szó szerint, azaz senkitől nem kaptunk segítséget, semmilyet még 1l tejet sem. Ha van segítség, azt belekalkulálhatod.

2012. márc. 28. 08:37
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszi! Nekünk szerencsére van segítség mindkét oldalról. Vagyis anyagilag inkább csak az én szüleim tudnak segíteni, a páromék családja nem igazán, de azért onnan is jön ilyen-olyan formában segítség. (látogatások alkalmával, stb...pl. ha oda megyünk, biztos nem jövünk el üres kézzel, az én anyuméktól meg pláne. Gondolok itt csomó kajára meg ilyenekre. Ez is nagyon sokat jelent)
2012. márc. 28. 09:29
 10/13 anonim ***** válasza:

2. vagyok.

Mi is Budapesten lakunk külkerületben, családi házrészt bérlünk 50ezer/hó+rezsiért. A rezsi szerencsére nagyon alacsony! Viszont csak egy nagy szoba van, abból választottunk le szekrénysorral kis gyerek sarkot. Most 2 éves kislányunkkal lakunk itt, és júniusra várjuk a tesót. Addig maradunk itt, amíg nem találunk hasonló állapotú és árú másik albérletet, amiben 2 szoba van. Nekünk sajnos 80-90 ezer nem csak kajára marad, hanem mindenre a lakbéren és a számlákon kívül. Valahogy mindig megpróbáljuk kihúzni a hónap végéig... Néha azért besegít apu vagy anyós ezzel-azzal.

2012. márc. 29. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!