Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy hetes babát el mernétek...

Egy hetes babát el mernétek vinni?

Figyelt kérdés
Egy hetes a kisfiam,és anyukámnak születésnapja van. Néhány utcára laknak,autóval mennék,és kb 2 órára.Ha mi nem megyünk,akkor ők jönnek el,hogy fel tudjam őt köszönteni.Tehát az emberek ugyanazok lennének,csak a helyszín lenne más.Ti elmennétek,vagy inkább ők jöjjenek?
2012. jan. 8. 09:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Egyik sem, illetve azt nem írtad, hogy hányan mennétek hozzátok. A kisbabához inkább csak a szüleimet engedném. De 1 hetesnek ebben a téli időjárásban szerintem sokkal jobb, ha ő marad otthon, és hozzá érkezik nem túl sok (!!!) látogató.
2012. jan. 8. 09:46
 2/10 anonim ***** válasza:

Én simán mennék.Egy ilyen pici baba valószínű végig alszik majd,tele pocak,tiszta pelus és csak pár utcára mentek.

Jó szórakozást:)

2012. jan. 8. 09:48
 3/10 anonim ***** válasza:

Én sem vinném még. Bár igazából érvet nem tudnék felhozni, mert :

1. ha belegondolunk, hogy hazahoztuk a kórházból ott is érte levegő, annyi mint amennyi most érné.

2. hozzánk jöttek a testvéremék is, szóval ha el akart volna kapni valamilyen bacit elkapott volna itthon is v. akár vendégségben is.

Viszont szerintem ne vidd még.

2012. jan. 8. 09:52
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem kis fiam volt 3 hetes,mikor keresztlányomnak volt az első szülinapja,én simán elvittem volna, de a férjem nem akarta,pedig akkor nyár volt, mondjuk többen is lettek volna,több gyerek is,úgyhogy félt,hogy valamit elkap,úgyhogy végül nem mentünk.

Lehet jobb lenne ha ők mennének át, ha jó idő lenne akkor biztos átvinném, de a mostani időben inkább nem.

2012. jan. 8. 09:57
 5/10 anonim ***** válasza:
40%

2 hetes volt a lányom, amikor az unokaöcsémet köszöntöttük. Elmentünk hozzájuk, 3 perc autóval. A kicsikém szinte az egész ottlétet végigaludta. Nem is evett, mert pont evés után mentünk, a következőre meg haza is értünk. Nem kapott el semmit, a levegőtől meg pláne nem lett baja. Mégis mi baja lenne a levegőn? A kórházból is hazaviszik a babákat, és bizony, nem mindenkinek van autója. Hanem babakocsi, és hazasétálnak vele.

Szerintem menjetek nyugodtan, 1 hetesen neki még mindegy, hogy hol alszik. :)

2012. jan. 8. 10:05
 6/10 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi baja nem lesz. Ha csak pár utca, akár babakocsizhattok is. 1 hetesnek is kell a levegő. Az én 1 hetes lányomat (igaz, ő nyári) kivittük a telkünkre, semmi baja nem lett, végig ébren volt, levegőzött, nézelődött.

Amúgy szerintem is végig fogja aludni azt a pár órát, amíg távol vagytok.

De te tudod, mennyire félted.

2012. jan. 8. 10:19
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

KÉt gyerekem van, januári-februáriak.

1. babát 1 hónapig, de inkább kora tavaszig sehova nem vittük, annyira féltettük-párom sokat segített.

2. babával ezt nem tudtuk már megtenni, márcsak a tesó miatt sem, segítség semmi, fiamat kellet vinni sétálni, így 4. naptól mentünk mindenhova együtt.

Szerencsére nem lett baj.

Még közértbe is, hisz a kaja nem jön házhoz.

2012. jan. 8. 10:35
 8/10 kíváncsicska ***** válasza:
Az én babám most lesz 6 hetes.Nagyjából betartottuk a 2 hetet hogy nem vittük sehova, de pár percre mikor jobb idő volt kimentünk sétálni.Szóval szerintem nyugodtan vidd, pláne ha nem lesz tömeg és persze mindenki úgy tudja hogy semmi nem lappang benne.
2012. jan. 8. 10:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Ők jöjjenek,de sztem a 2óra sok. 1hetesek voltnuk mikor jöttek látogatni max. 1órát voltak itt.
2012. jan. 8. 12:14
 10/10 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem,hogy nem megyünk,ők fognak jönni.Köszi mindenkinek a hozzászólásokat.
2012. jan. 8. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!