Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lábra áll, próbálkozik....

Lábra áll, próbálkozik. Milyen cipő kell?

Figyelt kérdés

8 hónapos a lányom és pár napja elkezdte felhúzni magát.

Egyre többször csinálja és ma már meg is állt egy helyben.

Nem tudom biztosra, hogy ilyen esetben, mikor kell már cipőt adni a lábára a gyermeknek?

2012. márc. 27. 15:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Semmikor. Majd ha már kint is próbálkozik a járással. Bentre semmi esetre nem adnék rá cipőt, felálláshoz meg pláne nem. Az én fiam 7,5 hónaposan állt fel, az első cipőjét 1 évesen kapta, akkor indult meg úgy rendesen. Addig bent is és kint is zokniban volt (kertes ház). Persze kocsicipője volt, de abban nem járt, csak azért volt, hogy ne fázzon a lába.
2012. márc. 27. 16:04
 2/4 anonim ***** válasza:
ne kell cipő, ilyenkor még inkább ártana :) majd ha elindul, egyedül jár már, akkor fog kelleni!
2012. márc. 27. 16:05
 3/4 A kérdező kommentje:

Oké! Köszi, így már értem, csak nem voltam benne biztos, hogy mikortól kell is a rendes, normál cipő, mert mindenki mást mondott nekem.

A Siesta és egyéb márkájú cipők jók? Olyat kell venni?

2012. márc. 27. 16:09
 4/4 Kinga20x ***** válasza:
Mi ilyen tapadós zoknit adtunk rá kezdetben, most már 1 éves és 3 hónapos kis szandálban már szalad!
2012. márc. 27. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!