Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a cipőről?

Figyelt kérdés

[link]

És egyébként a Richter cipőkről?

Köszönöm!

2012. márc. 17. 20:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekünk pont ugyanilyen volt tavaly ősszel csak kék színben!Nagyon jó!Igazából a fiamnak az első lépés cipője is Siesta volt és azóta csak olyat használunk!A Richtert is a Siesta gyártja!Mindenféle kritériumnak megfelel amit ortopéd orvosok javasolnak:

-hajlékony talp

-kemény kéreg a sarkánál,hogy ne döljön be a baba sarka

-bőr

-nincs benne bazi nagy harántemelő

-bokatartós!

Ja és nem mellesleg nagy rüsztü(láébfejű) babáknak is jó!!!

Egyszóval jó választás amit belinkeltél!!

2012. márc. 17. 20:49
 2/4 kíváncsicska ***** válasza:
Ahogy nézem a Siestához köze van.Rossz nem lehet.Majd ha oda kerül a sor hogy cipőt kell vennem a lányomnak akkor a Siesta Sholl Asso cipők lesznek amiket megnézek elsősorban(mert nálunk ezeknek van boltja és elsőre nem merek rendelni netről).
2012. márc. 17. 20:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez szuper cipő. Mi vettünk a gyereknek télen a Deichmann-ban egy 5 ezer forintos kiscsizmát (amúgy minden harmadik gyereken olyat látni), hát én nem voltam elégedett, rendszeresen beleizzadt a picim lába. Szóval inkább többet kiadok ezentúl cipőre.
2012. márc. 17. 21:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Azért nem venném meg, mert velúr. Nem szeretem, mert nem lehet nedves ronggyal letörölni, egyszer víz éri, vagy megsikálom ha sáros lesz, utánna olyan mint egy agyon használt kopott cipő.
2012. márc. 17. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!