Mi a véleményetek erről a cipőről? Jó első lépés cipőnek?
2011. febr. 8. 11:44
2/6 anonim válasza:
Mindkettő ugyanaz a fajta. Szerintem jók, de ha megveszed akkor lehetőség szerint személyesen vedd át, mert jó ha megnézed h rugalmas e a talpa.
3/6 anonim válasza:
A lényeg,hogy tartsa a pici bokáját.De mégse legyen túl kemény a cipő.Nekem nem tűnnek rossznak.Próbáld rá,és nézd meg,hogy mennyire tartja a lábát.
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
A nagyobbik lányomnak volt ilyen, de nem első lépés cipőnek. Szerintem nem rossz, a talpa se kemény, viszont mivel vászon anyagból van, annyira nem tartja a bokát.
6/6 anonim válasza:
Mi rendszeresen használunk Zetpol cipőt a kislányomnak. De! Első lépés cipőnek én inkább valami komolyabb cipőt vásárolnék, ami azért nem vászon, jobban tartja a bokát. Persze ebben is van merevítés, nagyon jó a talpa, abszolút nem kemény, tényleg ár-érték arányban egy jó minőségnek tartom, de azért elsőre én inkább Siestát, Superfit-et, Elefantent, Falcont vagy bármely más nagyobb márkát javaslom. Arról nem beszélve, hogy mielőtt egy márkát megvásárolsz, mindenféle képen próbáld rá a gyerekre, mert bizony ahány márka annyiféle méret, lábfej szélesség, talpvastagság. Csak feléve látod, hogy mennyire illik a Te gyereked lábára. Az én nagyobbik gyerekemnek pl. a Siesta vagy az Elefanten jött be igazán, a kicsinek a Superfit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!