Milyen legyen az első cipő?
Figyelt kérdés
Mi a fontos az első cipőnél? Fogja a bokáját? Legyen haránt emelő? Van valami bevált márka?2012. márc. 17. 15:40
1/7 anonim válasza:
Amikor a fiam megtanult járni, akkor nyár volt, neki szandál volt az első cipője. Olyan, ami tartotta a bokáját is és a sarkát is. Nagyon ügyesen járt benne.:)
Zárt cipőnél pedig arra törekedtünk, hogy vékony legyen a talpa, kellőképpen hajlékony legyen középen, hogy jól tudjon benne lépni, kövesse a láb mozgását a cipő.
2/7 anonim válasza:
Mi az első cipőnek az elefanten márkát választottuk.
Kellően hajlékony a talpa, igazi bőr és könnyű.
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Nekem a Superfit nagyon bejön. Nem olcsó, de tényleg jó.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jó tanácsokat!
2012. márc. 18. 01:46
6/7 anonim válasza:
Mi is elefantent vettünk a éányomnak két hete első cipőnek csak ajánlani tudom:)
7/7 anonim válasza:
Szia! Ami fontos és már előttem is sokan írták, hogy hajlékony legyen a talpa! Viszont semmiképpen nem szabad harántemelős cipőt venni, csak ha orvosi oka van!!!!! Sima legyen!!!! Ha harántemelős cipőt veszel neki, nem dolgoznak az izmok a talpán és ettől lesz lúdtalpas a későbbiekben! Onnan tudom, hogy az orthopéd orvosunk mondta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!