Ti hány éves korotokba kaptátok az első magassarkútokat?
Figyelt kérdés
2012. márc. 12. 12:56
3/12 anonim válasza:
én 20 éves koromban vettem meg az első magassarkúmat. egy magassarkúban tudni kell "járni". nekem ez nem ment előtte. csetlő-botló idióta kiscsaj meg nem akartam lenni, így inkább megvártam, amíg képes voltam benne nőiesen mozogni, nem csak ügyetlenül egyensúlyozni. amúgy ez nem burkolt célzás vagy kritika. gimis osztálytársaim, barátnőim egy része már jóval korábban képes volt erre és ezzel nincs is semmi baj :)
4/12 anonim válasza:
Holdjáró is annak számít? :) Azt 14 évesen.
6/12 anonim válasza:
soha:D éljen a tornacipő :D
18/L
8/12 anonim válasza:
Nekem 12-16-ig groteszken hat a magassarkú egy lányon, itt az igazi nőies darabokra gondolok, nem az aranyos, lányos cipellőkre. Szerintem bizonyos sarok mérethez megfelelő kor szükséges. A cipőt tudni kell hordani is, nem csak felvenni.
Engem 18 éves koromig nem is vonzott, és ma sem igazán veszek fel, így a ballagásomra vettem először 18 évesen.
Azóta is benn lapít a szekrénybe, mert ha egyszer nem tudok benne járni, mert számomra bizonytalanságot ad, akkor nem fogok így mászkálni.
9/12 anonim válasza:
14 évesen, nyáron egy 4-5 centist.
19L
10/12 anonim válasza:
10 évesen egy hatcentis telitalpú szandált, 11 évesen egy normális hat és fél centis körömcipőt. Agyonhordtam :D
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!