Jó bababizomány X. kerülethez közel Budapesten, ahol cipő is van?
Figyelt kérdés
Kicsi lányunk 11 hónapos lesz, és kb. másfél hónapja áll és úgy egy hónapja már kapaszkodva lépeget, mostanában szoktunk vele sétálgatni is a kezét fogva. Még jó nagyokat lép, viszont mivel a jó idővel az overál lekerült róla mindenképpen szeretnénk neki cipőt. Mivel ugye még nem jár, ezért arra gondoltam, hogy ha pl. eleve egyel nagyobb méretet veszünk, az jó megoldás lehet? És nem tartom értelmét újat venni, hogy szinte használat nélkül rövid idő alatt kinője. Van valamilyen jó hely, ahova el tudnánk menni vele, segítőkészek esetleg az eladók és nincsen nagyon messze? Mi a X. kerületben a Liget tér közelében lakunk, az Árkádtól kb. 20 percre villamossal.2012. márc. 17. 17:11
1/4 anonim válasza:
Szia!
Mi is pont itt lakunk a Liget téren, és én sokszor benézek a Dari turiba. Itt láttam vadi új kiscipőket is, nem csak használtat! A ruhácskáik is jók, érdemes benézni!
A sétálón lévő turik nem valami jók, benéztem, de ott nem találtam semmit! A DM melletti kínaikba is érdemes bekukkantani, mert ott is vannak cipőcskék!
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! :) A Dari turi hol van?
2012. márc. 18. 17:35
3/4 anonim válasza:
Szívesen! Állomás utca, de a Vásárló utcán van a bejárat, pont a DM melletti játszótérrel szembe! Most tavaszi akció is van, mi is lenézünk valamikor! :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :) Útba fogjuk ejteni. :)
2012. márc. 20. 07:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!