8 hónapos gyereket már cipőben kocsiztattok?
Figyelt kérdés
Eddig overálban jártunk ki, ahhoz ugye volt cipős rész is. A jó idő miatt ezt lassan elhagyjuk és fogalmam sincs, milyen cipőt vegyek a kislányomnak. Egyelőre babakocsiban ül. Valami olyan típusú kellene, amit melegebb időben is hordhat nem? Segítetek?2012. márc. 14. 10:51
1/8 anonim válasza:
Puha kocsicipő, mamusz. Neki még az a kényelmes. Semmiképp nem adnék nem járó babára járóknak való cipőt.
Puhatalpú kiscipő szerintem tökéletes választás.
Ebben már járó korában is járkálhat, tehát praktikus vétel
2/8 anonim válasza:
Ugyanez volt a problémánk. Fiam 8,5 hónapos, lassan lekerül az overál. Én a kocsicipőket nagyon vékonynak találom, így előszedtem a lányom kinőtt 19-es bőr cipőjét, és azt adom rá a babakocsiban. Mivel még nem jár, nem baj, hogy nem az Ő lábára van "kitaposva", mire meg járni kezd, úgyis kinövi (jó nagy lába van), ezért nem akartam újat venni.
3/8 anonim válasza:
Polár "kiscipőt" adok a lábára. Még sosem fázott meg.
4/8 A kérdező kommentje:
Tehát amíg nem kezd el járni, bentre elég a zokni és a kocsiba "bármi", ami kényelmes és amitől nem fázik a lába?
Várjam meg még lépegetni próbál - addigra meleg lesz - és csak nyári cipőt vegyek?
2012. márc. 14. 11:22
5/8 anonim válasza:
Én egy puhatalpú kiscipőt vettem a lányomnak. Tépőzáras, így elhagyni sem tudjuk. Úgy néz ki, mint egy edzőcipő, csak olyan a talpa mint egy mamusznak. 5,5 hónapos.
6/8 anonim válasza:
1. vagyok
én bentre is ráadom a puhatalpút a járó babámra, mert itt nagyon hideg a padló. Földszint.
igen, amikor járni fog, elég lesz neki akkor a cipő, mert nem kényelmes az annyira, hogy rászuszakold.
Most polár, ahogy írták, 20C-tól puhatalpú cipő.
7/8 anonim válasza:
Nem. Szobában liliputi puhatalpú, kintre meg szőrös tépőzáras meleg kocsicipőt kapott. Nem fázott benne, de jó sokszor eldobálta az utcán. Én csak 10 hónaposan vettem neki igazi cipőt.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ebbe a cipő témába rendesen bele kell tanulni :)
2012. márc. 14. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!