Terpeszpelenka kérdések?
6 hetes kislányomnak terpeszpelenkát kell hordania egyelőre 2 hétre,utána megyük vissza kontrollra. Most adtam rá nemrég előszőr..
A kérdéseim...:
Mennyire normális,hogy ordított ahogy ráadtam? :(
Ez fáj-e neki,vagy csak furcsa hogy van a lába közt valami,és nem tudja úgy rakni a lábát,ahogy ő akarja?
Mennyi idő míg megszokják a picik?
Aki idáig oldaltfekve altatta a babáját,neki hogy aludt később? -nekem most hason fekve elaludt,de nem tudom hogy ez meddíg fog tartani.. :S
Háton is fog tudni aludni,vagy csak hason? Oldalt ügye nem tud,mert feláll szegénykémnek úgy a lába hogy rajta van ez a vacak.. :(
Idáig oldalt fekve etettem a kislányomat. Most akkor logikusan gondolkodva ez is kilőve,ügye?-persze ez a legkisebb gond..-bár sokszor úgy aludt egyből kaja után...azaz hát éjjeli etetésnél úgy aludt el mindíg..evett és aludt egyből...na mégsem ez a legkisebb gondom akkor,ha jól belegondolok..:)
Mennyi rá az esély hogy 2 hét múlva is fog kelleni a pelus?
Ja...azt idáig nem írtam hogy mi konkrétan a baja.. :) :(
Szóval a bal csípőjében mérsékelt kötöttség van.. A lábai rendben vannak,a fejét megtartja. Szóval végül is a bal lábával van "csak" mérsékelten gond.
Akinek kellett használnia,ő egész nap a babáján hagyta,vagy azért éjjel levette?
Elvileg azt mondta a doki,hogy 24 órában rajta kell hogy legyen...
Előre is köszönöm a válaszokat!!!!!!
Nekünk terpeszbetét volt, hálistennek nem volt probléma.
Viszont végig legyen rajta, éjjel meg pláne.
Én arra a fél órára vettem le róla, amikor sétáltunk a babakocsiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!