Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Amíg terpeszpelenka van a...

Amíg terpeszpelenka van a babán akadályozza őt a mozgásfejlődésben?

Figyelt kérdés
2012. márc. 4. 15:48
 1/10 anonim ***** válasza:
igen
2012. márc. 4. 15:58
 2/10 anonim ***** válasza:
ezért adtam rá csak éjszakára!!!!!
2012. márc. 4. 15:58
 3/10 sumergo ***** válasza:
Én úgy vettem észre, hogy igen. 6 hétig kellett hordania a lányomnak éjjel-nappal. Nehezen szokta meg, hogy korlátozva van a mozgásban, aztán mikor nem volt rajta, napokba telt, mire felfedezte, hogy tud rendesen mozogni. Egy példa: mielőtt rákerült, már szokta magát kicsit dobálni, a seggét emelgetve. Már egy hónapja nem hordta, mire ismét rájött, hogy hogyan kell ezt megcsinálni.
2012. márc. 4. 16:02
 4/10 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor babája válogatja.

Kisfiam 2,5 hónapos korában kezdett hátról hasra fordulni.3 hónaposan kellett ráadnom a terpeszpelust, ezzel ugyanúgy forgott, 5 hónapos kora óta kúszott is. A pelust ha jól emlékszem 6 hónapos koráig kellett hordania.

2012. márc. 4. 16:08
 5/10 A kérdező kommentje:
4 hónapos a kisfiam, hasratettem és ugyanúgy kúszott oldalra, mármint értitek hogy hogy gondolom ugye? 10fokos eltérés van nála. ha csak éjszaka lenne rajta akkor is helyrejönne 6 hét alatt??
2012. márc. 4. 16:18
 6/10 sumergo ***** válasza:
A lányom csak 2 hónapos volt, mikor el kellett kezdeni használni, most van kicsivel több mint egy hónapja, hogy nem használjuk, még igazából semmi különöset nem csinál, 4 hónapos múlt, de nem fordul se hasra, se hátra, csak oldalról vissza hátra, de hason nagyon utál lenni egyébként is.
2012. márc. 4. 16:50
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha az orvos azt mondta 6 hétig 24 órában legyen rajta csináld úgy mert a végén tovább kell majd rajta lennie ha nem tartod be NEKI CSINÁLNÁL ROSSZAT..Max útolsó héten kicsit többet lehet terpesztö nélkül.
2012. márc. 4. 19:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez attol is függ mikor kell elkezdeni hasznälni!Ha mär pär honapos a baba es mär probäl dolgokat akkar ha räadjäk a terpesztös pelust utänna is fog probälkozni!Az en länyom ket nappal a születese utän kapta a terpesz pelust es 4 hetre rä kapott helyette olyan hämot vagy minek hivjäk ami meg jobban huzza es meg inkäbb nem tud mozogni vele!Azt is hordania kellett 2 honapig 24 oräban es öt ez nagyon visszafogta a mozgäs fejlödesben!
2012. márc. 5. 08:03
 9/10 A kérdező kommentje:

Azért kérdeztem az éjszakát, mert a második válaszoló írta, hogy csak éjszakára adta rá!

15 fokos eltérés van, az sok? persze rajta van egész nap és Nem akarok neki rosszat!

2012. márc. 5. 10:54
 10/10 sumergo ***** válasza:
Nekünk 10 fokos eltérés volt. 6 hétig kellet hordani a lányomnak. Mindig rajta volt, éjjel-nappal. Mikor vissza kellett vinni ellenőrzésre, megdicsért a doktornő, hogy látja, hogy mindig hordta a lányom, mert tökéletesen rendbe jött neki, tornáztatni sem kellett utána. Szerintem legyen rajta mindig, előbb rendbe jön. A mozgása meg majd utoléri magát.
2012. márc. 5. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!