Miért másfél évesen lehet csak bogyósokat adni a babának? (eper, málna, áfonya, szeder, egres, ribizli, stb. ) Valami baja lesz tőle, vagy csak azért, nehogy megfulladjon, ha egészben eszi?
Figyelt kérdés
Mert fagyasztottam le egy csomót, és natúr joghurttal összeturmixolnám neki most 14 hónaposan. Mert mire ehetné nyáron, addigra lesz friss, a fagyasztottam meg kárba veszne, mert senki nem szereti.2012. márc. 26. 09:52
2/6 anonim válasza:
Az apró magvak allergének.
Talán ha kiolvasztod, és átpasszírozod valahogy, de szerintem elég nehéz ezeket a gyümölcsöket "magtalanítani".
Edd meg Te! Vagy süsd bele sütibe, vagy csinálj eperturmixot, az nagyon finom!
3/6 A kérdező kommentje:
Tehát az allergia miatt! Köszi, akkor inkább még tárolom 4 hónapot, de mondom, hogy nem szeretjük, emiatt semmi mást nem tudok csinálni vele! Köszi!
2012. márc. 26. 10:05
4/6 anonim válasza:
ha átpasszírozod, akkor már 1 év után adhatod neki. a magok miatt kell várni 1,5 évig.
5/6 A kérdező kommentje:
Értem, de milyen magok, azok a mimimagok az epren? Vagy a málnán nincs is, a szedren nincs is?!
2012. márc. 26. 14:11
6/6 anonim válasza:
igen, azok az icipici magok az allergének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!