MIÉRT NEM ESZIK? Kisfiam 8 hónapos. Nagyjából másfél hónapja ébred éjjel, eddig csak ivott, most már eszik is tápszert (éjjelente) Napközben borzalmas amit művel. Nem eszik, vagy csak keveset.
Már mindent csináltam neki, a pépeset egyáltalán nem fogadja el, a darabosat is csak nagyduzzogva. Ha eszik akkor is csak annyit mint egy kismadár, de természetesen éhes marad, mert nyöszörög, nyűgös, sírdogál.Ha tápszert adok neki azt megeszi. Régóta ezt csinálja az evéssel, olyan 2 hete, eddig azt hittem, hogy a foga, de fognak nyoma sincs!Kihagyja a tízórait, egyáltalán nem eszik semmit tízóraira. Van úgy, hogy 5-6 óra is eltelik annélkül, hogy jelezné, hogy éhes!
Ma összvissz kétszer háromszor evett, hajnalban a tápszert, ebédre valami rizses brokkolit- de ezt beleimádkoztam szó szerint- és most délután 1 donboz joghurtot,és 120gr tápszert.
Be vagyok tojva...nem tudom, hogy ez így normális?
Azért adok neki éjjel enni, mert éhes. Ki gondolná?
Elmondom, hogy mit játszunk éjjelente. 2-3 között ébred, iszik. Megitatom, vissza fekszik mindenki aludni, ha nem éhes akkor nem sír, alszik. Ha éhes sír. Ha nem adok enni neki, sír. Ha adok neki enni nem sír. Volt, hogy nem adtam, sírt, nem aludt vissza, egyértelműen éhes volt. Ha nem eszik éjjel, mert ilyen is van, nappal akkor sem eszik rendesen. Nincs összefüggés a kettő étkezés között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!