Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tudtok ajánlani nagyon-nagyon...

Tudtok ajánlani nagyon-nagyon nedvszívű képes pelenkát? Napi 2 liter vizet iszik 10 hós babám, és annyit pisil, hogy másfél óránál többet egyik sem bírt ki idáig.

Figyelt kérdés

Iszonyat sokat iszik a kicsim, egy nap 4-szer cserélünk váltás ruhát, úgy átázik, pedig akkor max másfél órát van fajta a pelus.

Pampers aktive baby-t használunk most. De próbáltam már babylove-ot, másik pamperst, libero-t. és semmi.

2012. márc. 23. 21:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a libero jött be éjszakára amikor nem cserélek neki.

De nem lehet hogy túl nagy a pelenka és azért folyik ki? Nekem volt ilyen mikor azt hittem a 9,5 kilós kislányomnak kell már 4+ pelenka, és 3 napig csak kifolyt mindenhol, majd vissza tértem a 4-hez és már is nem folyt ki.

2012. márc. 23. 21:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért iszik ennyit? Tud róla az orvos?
2012. márc. 23. 21:42
 3/7 A kérdező kommentje:

Igen, tud róla a védőnő is, orvos is. Már mértünk cukrot is, mert azok isznak ilyen sokat. De semmi baja. Idáig másfél litert ivott, de egy hete jön a foga, azóta még többet kér.

Kedves első! Ezen még nem is gondolkodtam. Igazából én a 7-18 kilós pelust használom, meg sem néztem, hogy plusszos, vagy nem. Meg fogom nézni holnap, csak most a baba szobájában már nem akarok csörtetni.

2012. márc. 23. 21:48
 4/7 anonim ***** válasza:
Az en fiam is ennyit ivott ugyanez volt nekunk is. En felve ajanlom kicsit a pampers sleep and play-t mert itt gyiken mindig szidjak, de nekem meg csak ez valt be. Az en fiam mar nem pelusos de van hogy 3-4 l kozott iszik egy nap es o se cukros. Ez a pelus nem gumis dereku talan kicsit jobban ra lehet szoritani nem tudom de nekunk ebbol sose folyt ki semmi.
2012. márc. 23. 23:12
 5/7 anonim ***** válasza:
Szia!Nekünk éjszakára a libero vált be nagyon, este fel reggel le és éjjel lecúszik 2,5dl tea!Napközben sleep& play-t használunk,de van hogy megyünk valahova akkor megint libero.Egy időben még az Aldi saját márkás pelusa is bejött, de egy idő után azt is sikerült túltölteni...
2012. márc. 24. 23:31
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A Sleep and Play nem vált be, az az, ami a leghamarabb átázik.

2012. márc. 25. 13:30
 7/7 anonim válasza:

Szió,

mi is sokat iszunk estére, meg éjjel is felkel manóka, h szomjas:)

Nem igazán találtam sokáig megfelelő pelenkát éjszakára.

Bebish pelusunk van nappalra, az teljesen rendben van.

Nemrégóta lehet kapni a mindennőnek oldalon PINE pelenkát,

kipróbáltuk, és eddig az vált be legjobban.

Klasszul kibírja az éjszakát!

2012. márc. 26. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!