Tudtok ajánlani nagyon-nagyon nedvszívű képes pelenkát? Napi 2 liter vizet iszik 10 hós babám, és annyit pisil, hogy másfél óránál többet egyik sem bírt ki idáig.
Iszonyat sokat iszik a kicsim, egy nap 4-szer cserélünk váltás ruhát, úgy átázik, pedig akkor max másfél órát van fajta a pelus.
Pampers aktive baby-t használunk most. De próbáltam már babylove-ot, másik pamperst, libero-t. és semmi.
Nekem a libero jött be éjszakára amikor nem cserélek neki.
De nem lehet hogy túl nagy a pelenka és azért folyik ki? Nekem volt ilyen mikor azt hittem a 9,5 kilós kislányomnak kell már 4+ pelenka, és 3 napig csak kifolyt mindenhol, majd vissza tértem a 4-hez és már is nem folyt ki.
Igen, tud róla a védőnő is, orvos is. Már mértünk cukrot is, mert azok isznak ilyen sokat. De semmi baja. Idáig másfél litert ivott, de egy hete jön a foga, azóta még többet kér.
Kedves első! Ezen még nem is gondolkodtam. Igazából én a 7-18 kilós pelust használom, meg sem néztem, hogy plusszos, vagy nem. Meg fogom nézni holnap, csak most a baba szobájában már nem akarok csörtetni.
Köszönöm a válaszokat.
A Sleep and Play nem vált be, az az, ami a leghamarabb átázik.
Szió,
mi is sokat iszunk estére, meg éjjel is felkel manóka, h szomjas:)
Nem igazán találtam sokáig megfelelő pelenkát éjszakára.
Bebish pelusunk van nappalra, az teljesen rendben van.
Nemrégóta lehet kapni a mindennőnek oldalon PINE pelenkát,
kipróbáltuk, és eddig az vált be legjobban.
Klasszul kibírja az éjszakát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!