Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha megnyernéd az 5ös lottót...

Ha megnyernéd az 5ös lottót hány gyereked lenne? Mikre költenél? Tartalékolnál vagy elköltenéd?

Figyelt kérdés

Mondjuk gondolom ház,kocsi nyaraló,esetlegesen (nem mindenki egyforma)családjaitok támogatása..esetleg saját vállalkozás...gyerek téren 1-2-3 vagy többet is vállalnál akár??Tennél be nekik bankba pénzt lekötve nagy korukra ??...mennyit??Jó néha eljátszani a gondolattal csak kíváncsi vagyok van e így ezzel más is.

Ha vennél házat mekkorát?autót milyet?hány főre terveznél?

2012. márc. 24. 13:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
62%

A pénztől nem lenne több türelmem, úgyhogy akkor is csak kettőt bírnék el. :)

Jelenleg egy kertes házra, egy újabb autóra vágyom, minden más rendben. :)

Vállalkozásba kezdenék, befektetnék, gyerekeknek biztos félretennék nagykorukra. Nem tudom mennyit, nem tudok nagy számokban gondolkozni, mert nem igazán tudom mit jelent a milliárd...de biztosra meglegyen a taníttatásuk, lakásuk, kezdő alapjuk.

A magam ura lennék, és létrehoznék egy alapítványt, amit én felügyelnék, hogy ne legyen lopás-csalás.

S utaznék...ahh, Ausztrália...na oda elmennék. Lehet ott is maradnék családdal együtt.

2012. márc. 24. 13:54
 2/13 anonim ***** válasza:

Mi most a párommal pont azért nem tervezünk gyereket mert nem tudjuk biztosan hogy anyagilag mennyire bírnánk. Ha esetleg bejönne a főnyeremény az tuti hogy először rendbe raknám a nagyim házát hogy lakható legyen mert a szigetelése nagyon ocsmány. A ház apám nevén van de szívesen át adná nekem ha én vállalom a rendberakását.

Ez lenne az egyik, persze a házat még kibővíteném egy hangyányit vagy a tetőteret raknám rendbe hogy ott legyen 2 szoba plusz egy fürdő, vagy a hátsókertbe használnék fel egy részt és építenék hozzá. Esetleg vennék egy jobb autót aztán ha úgy alakul beindítanák egy vállalkozást hogy azért jöjjön a pénz. És persze tuti hogy a barátnőmnek is összehoznék valami munkát amit szeretne csinálni. Aztán ha ezek mennek és jönne a pénz akkor tuti elvállalnánk 2 gyereket többet nem hinném. És persze nekik is kötnék le egy pénzt nagykorukra hogy indulásra legyen valami kezdő tőkéjük. Nyaralót nem nagyon vennék maximum az ország másik felén egy házat ami albérletnek jó lesz kiadni még. És persze ami még maradna azt lekötném tartaléknak hogy később legyen még mihez nyúlni.

Én kb ezen álmodozgatok bár ha tényleg megnyerném akkor tuti hogy azon dolgoznék elsősorban hogy ne menjen el mind hanem haszna is legyen-.

2012. márc. 24. 13:58
 3/13 anonim ***** válasza:

Én még több pénzt csinálnék belőle, még nemtudom hogy.

Vennék egy házat M.o.-on és egy tengerparti nyaralót, nem túl nagyot de luxus házak legyenek. Egy eleanor mustángot vennék (nagy álmom), nincs összefüggés hogy mennyi a pénz én max 3 gyereket vállalnék be. (nekem 5 tesóm van). Utazgatnék a családdal, nem költeném el az összeset, úgy csinálnám hogy életem végéig tartsak egy bizonyos életformát. A gyerekeimnek megtanítanám hogy kell pénzt keresni, nem adnék nekik csak addig amig velem élnek és csak annyit amennyire szükségük van, ünnep alkalmából meg valami nagyobb dolog ugye.

És te kérdező?

2012. márc. 24. 14:10
 4/13 anonim ***** válasza:

Egy gyerekem van, még egyet szeretnék főnyeremény nélkül, de ha megnyerném azt ötöst akkor is elég lenne két gyerek.

Természetesen megalapoznám a jövőmet, illetve a gyerekeimét. Konkrétan mivel nem tudom, azon nem gondolkoztam, csak a lottót töltöm. : )

Nem élnék luxusba. Nem vennék nagy házat, luxusautót se. Csak egy új családi autót, amit a párom választ.

Természetesen segítenék a közeli családtagjaimnak.

Beteg gyerekekre is szánnák bizonyos összeget. Sajnos abból van elég sok. Konkrétan olyanokra gondoltam, akinek életmentő beavatkozásokra van szüksége, de nincs pénz rá.

Én mindig eljátszok a gondolattal, főleg mikor több mint 2 milliárd a nyeremény.

2012. márc. 24. 14:32
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Mi most albérletben lakunk..így az első lenne hogy vennék egy szép kertes házat..2 gyerkőcünk van férjemmel így lekötnék nekik pénzt nagykorukra ebből a nyereményből lehetne mondjuk 30-30milliót..autónk van..de biztos vennék férjemnek is..Cukrász lévén nyitnék egy cukrászdát vagy nem is inkább vagy egy termelőt vagy egy éttermet..és azt csinálnánk párommal..le is foglalnánk magunkat a vezetésével és amikor csak kedvem van bellnék én is...ez a vállalkozás remek lehetőség lenne hogy a gyerekeket is ráneveljük hogy kell nem agyon dolgozni magát az embernek de mégis valamit csinálni ami pénzt termel gondolva a jövőjükre,de mégis megadva a kezdéshez egy jobb élethez a lehetőségeket...Ezen kívül..adnék a családnak is mindenkinek egy fix összeget..vagy befektetik vagy elherdálják..(párom szülei..anyum..tesómék..és párom tesójáéknekik nincs csak házuk rajtunk kívül)mind mind olyan 80milliót adnék...többet nem ill egy nagy közös nyaralsba aki benne lenne jöhet..vagy mehet külön külön..Nincsenek nagy álmaim..egy bizonyos szinvonalat tartanánk..esetleg egy kis Balatoni kuckó,ahol a család is ki tud rajtunk kívül kapcsolódni...Hát kb ennyi amit szeretnék:-))már ha ennyi pénze lenne...jó néha elkalandozni....

2012. márc. 24. 14:33
 6/13 A kérdező kommentje:
Ó igen és vállalnék még egy gyereket nem most mert még kicsik 3-4 év múlva...természetesen én is segítenék a beteg gyerekeknek..de én inkább a gépek vásárlását preferálom...azt tuti jól jön a kórházakba..
2012. márc. 24. 14:36
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

3 gyereket vállalnék (most várom a másodikat).

kb 150-200 négyzetméteres házat vennék valahol vidéken (tanya félét). Lennének lovaim.

Volvo terepjárót vennék (barnát).

Tuti lekötnék a gyerekeimnek is pénzt (pár száz millát/gyerek).

Én nem, de a férjem csinálna magának céget.

Nyaralót tuti, hogy nem vennék.

2012. márc. 24. 14:47
 8/13 anonim ***** válasza:

Építtetnénk egy családi házat. 4szoba+nappali meg 2 fürdőszoba. Nagy kerttel, medencével, grillező hellyel, kis játszótérrel a gyerkőcöknek.

Talán bevállalnék 3 gyereket, de 2-t biztos. Lenne takarítónőnk.

Dolgozni csak 4-6 órában járnék és csak miután betöltötte a 3mat a legkisebb.

Letenném a jogsit, lenne saját kocsim, páromnak is egy új és neki még egy motor.

Vennék egy lakást amit kiadnék és a bejövő pénzt a gyerekeknek tenném félre.

Szüleimet is segíteném. Vagy közelebb költöztetném őket, vagy kocsi nekik, esetleg házfelújítás.

Nyaralónk nem lenne, de biztos minden évben mennénk külföldre nyaralni.

Aztán a maradék pénzt(ha marad...) bankba tenném kamatozni.

Álom álom... :(

2012. márc. 24. 15:46
 9/13 anonim ***** válasza:
olyan erdekes dolgokat irtatok! nekem 1 gyerekem van. nagyon szeretnenk meg 2-ot de nem akar osszejonni :( a lotto nyeremenybol vennek egy kisebb foldreszt es egy arvahazat nyitnek! imadom a gyerekeket igy ez egy regi vagyam hogy egy gyerekotthon vezetoje legyek. en szemely szerint elegedett vagyok az eletszinvonalammal tehat semmin nem valtoztatnek! pici csaladom van, nekik segitenek! de eloszor a gyerekeken!! ja es lenne egy kutyafarmunk is ahol elferne az osszes gazdara varo kutyus is :)
2012. márc. 24. 17:17
 10/13 anonim ***** válasza:
Öt-hat babát biztos vállalnék. Nagy álmom a nagy család, lottó nélkül is lesz négy ha a Jó Isten is hozzájárul. A lottó abban segítene, hogy felfejlesszük a vállalkozást, a gazdaságot és biztosítsuk a gyerkőcök megélhetését. Nem élnék luxusba, egy takaros kis házikónk van most is, 100 négyzetméter, ezt bővítenénk és újítanánk fel. Luxusautóra, medencére, kertészre, házvezetőnőre, luxushajóútra nem vágyom, évente egy egyhetes belföldi pihenéssel kibékülnék.
2012. márc. 24. 17:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!