Ha megnyernéd az 5ös lottót hány gyereked lenne? Mikre költenél? Tartalékolnál vagy elköltenéd?
Mondjuk gondolom ház,kocsi nyaraló,esetlegesen (nem mindenki egyforma)családjaitok támogatása..esetleg saját vállalkozás...gyerek téren 1-2-3 vagy többet is vállalnál akár??Tennél be nekik bankba pénzt lekötve nagy korukra ??...mennyit??Jó néha eljátszani a gondolattal csak kíváncsi vagyok van e így ezzel más is.
Ha vennél házat mekkorát?autót milyet?hány főre terveznél?
ha nyernék??
még lenne még 1 gyerek is. 2van.
minekutánna ekkora összeg havi kamatai is verik a több milliót minden rokonom ismerősöm kapna valamennyit,rokon barát,főleg hitelesek,csak hogy könnyebb legyen.
de ezek mindig a kamatokból mennének.
elmennénk nyaralni végre max 2hétre. aztán teljesen felújítanánk a házat,vennék a páromnak egy fűnyírótraktort az 1700mn2 telekre.
a kocsi még jó csak vennénk végre egy csúcskategóriás nyári téli gumit felnivel.
aztán éldegélnénk-dolgoznánk és soha többet nem mosogatnák végre vennék egy jó gáztűzhelyet meg egy MOSOGATÓGÉPET!!!
gyerekek nem tudnák meg csak ha nagyobbak csak tanuljanak rendesen,aztán emberesedjenek.
támogatnám a szegény sorban lévő tehetséges gyerekeket,kisebbséget is.a falunk összes útját felújíttatnám,persze több súlyadót soha nem fizetnék.
Vennék egy házat, egy kocsit,letenném a jogsit :)
Bejárnám a világot.
Segítenék a családomnak.
Van egy vállalkozásom, most készülök egy újjal, abba is fektetnék még több pénzt.
2 gyereket vállalnék, de ez nem a pénz függvénye, nem szeretnék többet. 22/n
2 gyerekünk van, ha nyernék a lottón vállalnék még egyet.
Én nem akarnám rendbe tenni a házamat. Ha olyan sok pénzem van, minek? 30 éve építették a házat, amiben lakunk, akkor még az volt a divat, hogy ismerősök, rokonok összeálltak, és megcsinálták egymás házát. Egy tragédia, nagyon látszik, hogy nem szakember csinálta. Nem győzzük javítgatni, egy pénznyelő, de sosem lesz tökéletes. Szóval én eladnám, és vennék egy jobbat.
Járnánk nyaralni, lenne jobb autónk.
A többit befektetném a tőzsdén.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!