Bogyo110 kérdése:
Szerintetek mi baja lehet? Fog vagy szeparációs szorongás vagy más?
Figyelt kérdés
Kislányom 14 hónapos lessz eddig ugy helyel közzel átaludta nyugottan az éjszakákat egésszen addig mig tavaly decemberben ki nem nött az első négy foga na azóta kissebb megszakitásokkal vannak jobb meg rosszabb éjszakáink kb 1-szer max 2.-szer fel sír éjszaka bemegyek hozzá megnyugtatom és már alszik is .Nappal amugy semmi baja eszik rendesen jó étvágyú vidám baba .Szerintetek mi lehet hogy fel sírogat lehet hogy folyamatossan a fogacskája ?2012. márc. 24. 08:10
1/2 anonim válasza:
Nem mondta meg neked?
Erre nincs válasz, még egy 10 gyerekes sem tudná megmondani mitöl sír fel a 14 hónaposa.
Lehet fog, has, lappangó betegség, növekedési ugrás, rossz álom, félelem, öröm, egyedüllét, agyi fejlödés, testi fejlödés ami fájdalommal is járhat (pl a csipök növekedése konkrétan fájdalmas).
Szóval akármi is lehet és szerintem telejsen mindegy. Gondolom próbálkozol mindennel.
Lányomnak is kb ennyi idösen volt ez. Cumi is szájában volt, még is bekellett mennem és már aludt is tovább. Aztán elhagyta, van hogy még elöjön, de alig alig.
2/2 A kérdező kommentje:
hát igen probálkozok én már mindennel már levendulát is párologtattam hogy nyugottabb legyen de nem jött be az se .akkor türelmes leszek !Köszönöm a valászt!
2012. márc. 24. 09:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!