Miért csinálhatja ezt a baba? Ez lenne a szeparációs szorongás?
Nálunk 8 hónaposan nem volt semmi, pedig akkorra mondják az első felvonását. Most lesz egy éves, és pár napja egyszerűen nem hajlandó elaludni nélkülem, de igazából ha egy kis időre is eltűnök a szeme elől, hamarosan elkezd utánam sírni, hisztizni. Folyton kapaszkodna föl a kezembe, pedig sosem volt kézbe szoktatva. Elvan a család többi tagjával, de főleg akkor, ha én is a látótérben vagyok.
Ezzel nem is lenne gond, hiszen ezért vagyok otthon vele, viszont pont a jövő héten kell mennem három napot dolgozni, és már előre bele vagyok betegedve, hogy mi lesz vele? A mamákkal lesz felváltva, imádja őket, de félek, hogy most mégsem lesznek elegek neki, főleg elalvásnál. Nem lesz lehetőségem hazarohangálni, csak ebédelni fogok hazajönni, bár lehet hogy az sem fog jót tenni, hogy utána estig újra eltűnök!
Mivel könnyíthetem a helyzetét? Csendben lépjek le, hogy szinte észre se vegye? Olyan lelkiismeret-furdalásom van, a pénzre viszont szükségünk van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!