Szeparációs szorongás, vagy fogzás? Vagy a kettő együtt?
Szia! A kisfiús anyuka vagyok, akinek szintén 8 hónapos a kicsi :) Nálunk ugyanez van, bár nem nyöszörög sokat, csak egy-egy nap, egy-egy alkalommal. Viszont az éjszakákat végigaludta 6 hetes korától, most meg sokszor felsír, megébred, elkezd félkómásan mászni, kapaszkodni.
Minden mozgásfejlődési szakasz okozhat ilyet, nekem ezt mondták. Most kezdett el kapaszkodva lépegetni.
2 fog bújt ki, 2 hét alatt, az elsőnél éjjel legalább 10x ébredt, a második fogacskát viszont csak akkor vettem észre, amikor kacagott egyet. (ez mostanában volt)
Az is lehet, hogy nekünk ismét fog, nektek meg az első fogacska.
Köszönöm...
Vasárnap kezdett el kúszni, lehet egy fejlődési ugrásról van szó? Az ínye meg van vastagodva,de nem látok se fehér vonalat,és nem is tapintok semmi éleset. Persze attól zavarhatja már. 9 hetes kora óta átalussza az éjszakát, még most is,csak este így nyöszörögve merül álomba. Reggel eddig türelmesen eljátszott a kiságyban akár fél órát is csöndben,egyedül, most pedig jelez hamar,hogy menjek! Hűtőrágókát sem részesíti annyira előnyben, pár perc után eldobja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!