3 és fél hónapos a babám. Tápszeres tegnap azt mondta a védőnő, hogy nem 4 hanem 5 hónaposan kezdjem el a hozzátáplálást. Ti hallgatnátok rá? Mikor kezdtétek?
Kislányom 3 hós kora után lett tápszeres.Rá 2 hét múlva elkezdtem kóstoltatni vele.kezdtük a reszelt alma levével,majd 4-5 nap múlva almapürét aztán megint 4-5 nap múlva sütőtökök,krumplit répát,majd ezeket felváltva összekeverve..5 hónaposan már tízórait és ebédet és uzsit is kiváltottuk a szilárd étellel és csak reggel este és még éjjel 1x kapott tápszert-Aztán 7 hónaposan már végigaludta az éjszakát és csak 2 x kapott tápszert.MOst kisfiam vasárnap lesz 4 hónapos és anyatejes.x szopizik 1 nap.De vasárnap vele is elkezdem a kóstolgatást,úgy ahogy azt a lányomnál tettem.Pedig nekem is azt mondta a védőnő hogy 6 hónapos koráig elég neki az anyatej.Viszont a dokinőnk meg már kérdezte hogy adok e neki krumplit almát hogy ilyen szép husi..:)
Rengetek ismerősöm van aki kivárta a 6-7 hónapot a hozzátáplálással és sokkal nehezebben ment/megy és nem fogadja el a kanállal az ételt,semmilyen szilárdat.Szomszédunkban is 7 hós a kislány és az anyatejen kívül max pár kanál joghurtot tudnak belediktálni:)
Nyugodtan kezd el te is a kóstolgattatást a picivel 4 hósan..:)
A védőnőkről meg már nem is írok semmit mert nem lenne elég rá a napom :)
Bocs hogy kicsit sok lett..
Szép napot!!:)
A Hipp-es vagyok!
Nem, nem adtam előtte semmit.
Ebből is egy-két kanállal, aztán vártam, hogy fáj-e esetleg a hasa vagy kipattog-e. Egyik sem!
Minden nap pár kanállal többet kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!