3 és fél hónapos a babám. Tápszeres tegnap azt mondta a védőnő, hogy nem 4 hanem 5 hónaposan kezdjem el a hozzátáplálást. Ti hallgatnátok rá? Mikor kezdtétek?
Ja gondolom most majd jól lepontoznak... :)))) de nem egy olyan kérdést láttam, ahol az aggódó anyuka tanácsot kért hogy mit csináljon mivel a 7-8 hónapos babája nem hajlandó normális adagot megenni....
Előző válaszoló voltam
Én is 4 hónaposan kezdtem.
Az akkori gyerekorvosunk letiltott a hozzátáplálástól és szorgalmazta a HA tápot. A fiam szorulásos volt és bukott a táptól. Meguntam.
Elkezdtem etetni az alap dolgokkal, fura módon rendbe jött a székrekedéses probléma. Adtam neki sima tápszert a HA helyett, azóta nem bukik.
A védőnőnk meg kb. 2x volt kint nálunk, ha hívom sem veszi fel a telefonját, szóval...
Most lesz 7 hónapos a fiam, tegnap előtt méltóztatott kifáradni megbeszélni a hozzátáplálást. :) Csak pislogott, mikor felsoroltam neki, hogy miket eszik már. (Természetesen csak azokat adom neki, amit lehet, de nem fogok a védőnőre várni egy percet sem a hozzáállását tekintve. )
3 és fél hónapos a babám. Kezdettől tápszeres. Én már két hete adok neki egyenlőre Hipp-es püréket. Bírja és szereti is. Én is a kaki gond miatt csináltam. Én nem kérdeztem meg senkit! A védőnőmet kétszer láttam a szülésem óta.
Azóta minden nap van kaki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!