Római katolikus babának lehet református keresztszülője? (református keresztelhet katolikust? )
Figyelt kérdés
2012. márc. 22. 20:35
2/9 anonim válasza:
Kisfiam római katolikus,a keresztapja római katolikus, a keresztanyja református,nem problémáztak rajta
3/9 anonim válasza:
A református pap (pl. nálunk) kis pénzért mindent megtesz, összead akkor is, ha nem is vagy megkeresztelve, pogány vagy! Megkeresztel mindegy milyen vallású vagy...
A katolikus (nálunk) nem tesz semmit, ami nem a katolikus elveket vallja!
4/9 anonim válasza:
Párom református, a keresztfia meg katolikus. A lányom katolikus, a keresztapja református.
5/9 anonim válasza:
Tanú mindenképpen lehet, max hivatalosan nem lesz keresztszülő.
6/9 kíváncsicska válasza:
Pap függő.De az biztos hogy hivatalosan a könyvbe más neve lesz beírva,mert különböző vallású nem lehet keresztszülő.Abban az esetben ha a gyereknek 2 keresztszülőt szeretnél és jóindulatú a pap akkor az egyiket beírja hivatalos keresztszülőnek amásik meg nem lesz bejegyezve sehova de a szertartáson ugyanúgy részt vesz mintha az lenne.(legalábbis nálunk így lesz megoldva)
7/9 anonim válasza:
Én konkrétan tanúként voltam beírva, mert nem vagyok megkeresztelve..
8/9 anonim válasza:
Én római katolikus vagyok,és katolikus a keresztszülőm(apám testvére). Viszont a két öcsém szintén katolikus,és mind a kettőnek református a keresztszülője(anyám testvérei)!
Apám római katolikus,anyám református.
9/9 anonim válasza:
A lányom katolikus,a keresztanyja református.A pap megkérdezte,hogy nincs e katolikus keresztszülőjelölt.Mi mondtuk,hogy nincs,így nem problémázott rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!