Tegnap este szirenazva vitte be 5es fel hos babamat a mento. Mit tippeltek, mi baja? Tobbi lent
Én vagyok a negyedik válaszoló.
Egyrészt semmi okod rá, hogy így beszélj velem, ha nem lenne moderáció ezt persze máshogyan közölném veled.
Másrészt továbbra is fenntartom, hogy internetes távdiagnózist kérni hozzá nem értőktől nemhogy felesleges, hanem egyenesen veszélyes. Mit tennél, ha valaki benyögné, hogy az ő gyereke ugyanígy járt, és kiderült, hogy az oltóanyagban lévő talliumra volt allergiás? Több vérvétel, meg szaklabor kellett hozzá, mire rájöttek, a pici már akkor üvölteni kezdett, ha fehér ruhás embert látott az utcán, mert azt hitte, megint meg fogják szúrni...
Nettó hülyeség, de csak növeli az amúgy sem kevés ideget benned. Esetleg te is nekiállsz egy hosszadalmas és költséges allergiavizsgálatnak, ami jó eséllyel nem talál semmit.
A gyakorikérdések nem orvosi diagnózisok kiváltására való, és aki ezt magától nem látja be, az erre való célzást pedig személyes sértésnek veszi (valamint ennek megfelelő modorban válaszol rá), az vagy nem normális, vagy kismama.
Mondjuk a kismamáknak ritkán sikerül normálisnak maradniuk.
Bocs az off-ért, de mi is külföldön élünk, és itt is a gyerekorvosnak küldik a zárójelentést, nem a szülőnek adják.
Úgyhogy ebbe biztos nem tévedtek, van ahol így csinálják.
Vidd el a gyerekorvoshoz, lehet hogy ő többet tud mondani, ha nála van a zárójelentés.
Off-ra:
Az, hogy külföldön van, csak később derült ki. Alapból mindenki úgy válaszol minden kérdésre, ahova nincs oda írva, hogy nem Mo-ról ír, mintha itthon lenne...
Akkor te, mint szülő nem is tudod, hogy mivel volt kórházban a gyerek, mit csináltak vele? Érdekes.
14. vagyok.
De volt aki válaszolt utána is. Lásd, 11-es válaszoló.
Amúgy meg az orvosok ugyanúgy konzultálnak a szülővel, elmondják mi a baja, mit adnak neki, legalább is én tudtam mindenről zárójelentés nélkül is.
Szerintem oltási károsodott lett de remélhetőleg kissebb a probléma. Lehet kicsit sok volt neki a védőoltásból, és az idegrendszere így reagált. De ha már másnapra megnyugodott akkor remélehetőleg minden rendben lesz. Fontos, h említsd meg a házi dokinak, h mi volt.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!