Tegnap este szirenazva vitte be 5es fel hos babamat a mento. Mit tippeltek, mi baja? Tobbi lent
Nekem ez nem kicsit zavaros, hanem nagyon.
A kórházban mit mondtak? Hogyhogy hazaengedtek reggel? Semmi vizsgálat? Egy ilyen pici babánál a 6-7 hányás után minimum egy infúziót kötnek.
Mentőorvos, kórházi orvos vizsgálta, biztosan kaptál valami ambuláns lapot, vagy zárójelentést, nézd meg azt, ott leírják.
Ha meg nem, akkor meg úgy gondolod, hogy a gyakorikérdések magas műveltségű közönsége majd az internet másik végéről megmondja azt, amire két orvos vizsgálatok után sem tudott válaszolni.... Ezt most komolyan gondoltad?
Örülök, hogy a pici jobban van, mindenesetre jegyezzétek fel, hogy melyik oltásra adott ilyes heves reakciót. És mindenképp jelezzétek a gyerekorvosnak is, neki tudnia kell róla!
5 hónaposan még nem hányhat az idegtől!!!
Én sem értem, egy szó nélkül kiengedtek titeket a kórházból?
Ilyenkor úgy tudom a zárójeletés másolatával el kell menni a körzeti dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!