Lattatok az este a "Hazon kivul" riportjat az apukaval, aki egyedul maradt 2 kislanyaval?
Az én anyukám is gyerekkorunkban halt meg. Édesapám telesen egyedül nevel a mai napig engem és a húgomat.
Szomorú történetek ezek, de egy szerető apától ez természetes. Legalábbis annak kéne lennie.
A kérdésedet olvasva megnéztem a riportot ,sírtam én is...holott azt gondoltam túloztak az előttem lévők mikor ezt írták.
Nagyon szimaptikus ,rendes apuka ,biztos vagyok benne,hogy szépen fel fogja nevelni a lányokat !
Nyugodjon békében az édesanya .
Jaj,meg mindig raz a hideg :(.
En nem is tudom hogyan lehet egy ilyet apa es ferjkent tulelni,es nem osszetorni teljesen.Biztosan erot adnak a lanyok,de eros karakternek is kell lennie az apanak,hogy ne roskadjon ossze,hisz minden terhet mostmar sanos egyedul cipel.
Most néztem meg!Úristen!Ilyen tényleg van???!!!
Én meg azért vagyok ma kiborulva mert hisztis a 2 éves kisfiam.Jesszus mekkora idiót@ vagyok!
Ez annyira szomorú!!!!!!!
eN IS KIAKADOK SOKSZOR,VAGYIS KISMANOM BORIT KI,AKI 17 HONAPOS.DE ORULOK MINDEN PERCNEK,AMIT VELE TOLTHETEK,ES HALAS VAGYOK ERTE,HOGY EN NEVELHETEM FEL,PERSZE FERJEMMEL EGYUTT.
bocs a nagybetukert,csak a vegen vettem eszre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!