Lattatok az este a "Hazon kivul" riportjat az apukaval, aki egyedul maradt 2 kislanyaval?
Figyelt kérdés
En egesz nap a hatasa alatt vagyok,ahanyszor eszembe jut,osszeszorul a szivem...Szornyu.Tavaly is sok kismama halt meg szules kozben szinte egymast kovettek a Hiradoban ezek a rossz hirek...2012. márc. 15. 13:23
11/14 anonim válasza:
Csak az előzetest láttuk, de én is és a párom is bőgtünk, így inkább nem is néztük meg a műsort.
Mi történt az anyával? Mi volt a baja?
12/14 anonim válasza:
Végig sírtam az egészet! Annyira értelmetlen halála volt szegény anyukának! Azon kattogtam végig, hogy én bizosan megőrülnék,ha történne a párommal valami, de a lányom miatt erős maradnék (legalábbis elötte)! ...és azt is tudom, hogy ez fordítva is igaz! A párom szépen felnevelné a lányunkat! Úristen, de hiányoznának!
13/14 anonim válasza:
Na, megjöttek a lepontozók. Bár ezen nem tudom, hogy mit lehet lepontozni, vagy látta valaki, vagy nem.
14/14 anonim válasza:
Nem tudjátok hogy hívják az apukát? Szeretnék csomagot küldeni nekik, de nem tudok címet vagy valamilyen elérhetőséget. Aki esetleg tudna segíteni, nagyon megköszönném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!