7 hónapos babátok miket játszik? Hol teszi?
Figyelt kérdés
Nem tudok már néha neki mit kitalálni, kellenének ötletek. Nem lehet egyedül hagyni.2012. márc. 21. 11:11
1/3 anonim válasza:
Van egy utazóágyunk,abba szoktam belepakolni a játékait és ott szokott játszani.Vagy van egy játszószőnyegszerűségünk,azt leteszem a földre,oda ülök mellé és ott játszunk vagy esetleg mesélek neki vagy énekelek és táncolunk.Meg van neki egy olyan játéka,amiről 3 figura lóg le,ahhoz oda szoktam ültetni,és ott eljátszik egyedül is.Vagy az etetőszék szék részébe ültetem,és adok neki játékot.Azzal is el van.
2/3 A kérdező kommentje:
Ő még nem ül.
Vennem kell egy járókát mindenképpen. Sajnos egyik szoba sem baba biztos, nem lehet egyedül hagyni. Én pedig nem tudok vele ott lenni állandóan.
2012. márc. 21. 11:37
3/3 anonim válasza:
Nálunk a pihenőszék vált be nagyon, ha azt már unja, a járókába teszem, ott is eljátszik kis időt. De van habtapink, amire tettünk kis szőnyeget, így nem csúszik, és azon mozgolódik, négykézlábazik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!