6-7 hónapos babátok játszik egyedül? Elvan egy kis időre egyedül a játékaival?
Szerencsés lehetek, mert az enyém egész nap elvan magában. Persze, foglalkozok vele, de nem azért mert ordít és muszéj, hanem amikor végeztem a házimunkával délelőtt, azután vele vagyok. De nem állanídóan kézben, Valamikor csak ülök a gép előtt, mint pl. most, ő meg eljátszik. Ha valami "baj" van, jelez és én rögtön megyek. A házimunka sem érdekel olyankor. Meg a gép sem, :))
Szerintem típus kérdése.
Szerintem az én Fiamnál "ölbébb" Baba nincs a világon :-)
Kb. 7 hónapos koráig minden napom úgy telt, hogy Ő a kezemben, fél kézzel próbáltam valami hasznosat csinálni, aztán amikor 20 percre elaludt, mint az őrült, csináltam a teendőimet. Tudtam, hogy jó esetben 20 percem van :-)
Nálunk az hozta meg az áttörést, amikor elkezdett mászni. Most 10 hónapos, ha minden rendben vele, akkor kb. 10 percet van el a járókában vagy szabadon, aztán minimum 10 percet "foglalkoztatni" kell, de utána jó esetben megint van 15 percem. Most eszerint végzem a napi teendőimet.
Istenem, mennyire irigylem az olyan Babák anyukáit, akik órákig elvannak járókában, játszószőnyegen. Nekem mindenhová vinni kellett/kell magammal a hordozóban (gáz, hogy lassan nem fért bele, nem is tudom, mi lesz, ha kinövi) zuhanyozni, porszívózni, mindenhová ... De így is van, hogy pl. hajat mosok, és a felétől már ordít, amíg végzek ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!