Mennyi ideig játszik egyedül 3-4 hónapos babátok?
Nagyon sokat játszok, foglalkozok a babámmal, de néha próbálom az egyedüli játékhoz szoktatni.
Ma is nagyon jól elvolt, körberaktam játékokkal, csörgőkkel, míg anyósom be nem jött és hozzá nem szólt...
váltózó ha lát engem vagy valamelyik tesót akkor egész jól elvan ha nem akkor hamar sírás van
nem kell h játsszak vele de igényli h legalább lásson valakit maga mellet
de volt olyan is vagy 30 percet egyedül játszott és akkor döbbent rá h nincs ott senki sem :-)))
mondjuk a többi gyerekkel is ez volt .-))
mindegyik tudni szerette h a közelben vagyok vagyis látótávon belül :-)
20-30 percet. Utána kis nyafi, odamegyek, megmondom, hogy nyugi, csak mosogatok/teregetek stb. :), megfordítom a szőnyegen vagy kicserélek egy játékot, és akkor megint van 20 percem. Még egyszer már nem tudom eljátszani ezt.
Mi nemsokára 1 hétre megyünk anyósékhoz, már most mondta, hogy ő hogy el fogja rontani. Megértem, hogy imádja, első unoka, de én rá fogok szólni, hogyha elvan a gyerek a szőnyegen, hogy hagyja. Én nem fogom hagyni.
Nagyon változó. Ma például 10 perc után már nyüszögött. De általában, ha nem nyűgös, akkor akár 40-50 percet is el van egyedül. Mondjuk a kiságyban a forgóval.
A hintában is 20-30 percig el szokott nézelődni.
Ha a szőnyegre teszem, akkor olyan 15 percenként vagy meg kell fordítani (bár mostanában már ő elintézi), vagy játékot kell cserélni, és akkor megint el van nélkülem is. Estefelé, vagy késő délután viszont már igényli a társaságot, fürdés előtt pl. már muszáj szórakoztatni, mert nyűgös.
Jövő héten lesz 4 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!