Hogyan tudnám rászoktatni hogy elaludjon a kiságyában?
Este gond nélkül elalszik a kiságyban,napközben ringatni kell vagy babakocsiban alszik el.Hogyan lehetne rászoktatni,hogy napközben is elaludjon a kiságyban?
Jelenleg 3,5 hónapos.
Nekünk is ekkor kezdődött és én is beletörödtem, de aztán egyre kevesebbet aludt, és egyre fáradtabb volt. már este sem akart olyan könnyen elaludni mint korábban. betettem, elaludt. aztán megelégeltem, feljöttem ide, és én is megkérdeztem ezt:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
azóta így csináljuk. néha sirdogál, de általában nem. és nagyon hamar meglehet különböztetni hogy melyik az alvás előtti sírás, meg melyik az, amikor tudod, úgysem fog elaludni.
Én elfektetem az ölemben, mindig ugyanazt a dalt éneklem el kb 4szer. az elsőre lehúzzuk a redőnyt, a másodiknál leülünk az ágy szélére, a harmadiknál beteszem a kiságyba, betakarom, és kijövök. és akkor elalsszzik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!