Mit csinaljak hogy 1 eves lanyom kisagyaban aludjon? Tapasztalat?
enyém is mellettem aludt, kb egy évesen tettük külön szobába. A kiságyát és egy heverőt egymás mellé tettünk (a heverő van a fal mellett, másik oldalán a kiságy). Napközben úgy szoktattuk be, hogy amikor már fáradt volt, betettem játszani a kiságyba, és játék közben elaludt. Este szopizva aludt el a kiságyon, és néha megpróbáltam félálomban betenni a kiságyba, volt, hogy bent maradt, volt, hogy nem. Aztán egy idő után nem aludt el szopi közben, akkor beraktam, kapcsoltam be neki halk zenét. Később el is hagyta az esti szopit. Most 18 hós, úgyhogy ez beletelt kb fél évbe, de a velem alvó babából sikerült egyedül alvót csinálni. :) Így is volt, hogy küzdelem volt, volt, hogy ringatni is kellett. Én csak nagyon kicsit tudom sírni hagyni, többet nem. De van, amikor ez is beválik, 2-3 percet sír, és abbahagyja.
Mostmár csak akkor van gond, ha a foga jön. Szóval én a fokozatosság híve vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!