Hasznaljatok a furdetokremet vagy inkabb a bolti (Johnsons stb. ) termekeket?
Szia!Egy ideig (kb. 2 hónapos koráig) a fürdetőkrémet használtuk,aztán jött a Johnsons-os Top to toe izé,remélem jól írtam le :).
Igazából én sem szerettem volna kísérletezni,de a kórházban ezzel fürdették a kicsiket,azt gondoltam,hogy akkor otthon is beválik majd.Azóta Gabit is használtunk.Úgy vettem észre,hogy nem okozott gondot babámnál egyik sem,továbbra is a boltban kaphatóakat veszem majd.Üdv
mi 10 hós koráig patikás fürdetőkrémet használtunk utána meg megkérdeztem a dr.néninket és Gabit javasolt és nagyon bevállt a fürdető és a testápoló is ( Johnsons) terméktől óva intett h nagyon sok baba allergiás és ekcémás lesz a bőrre.
üdv.12,5 hós baba anyukája
Mi pici Baba fürdetőt teszünk a vízbe + gyógyszertári fürdetőkrémet használunk a lemosdatáshoz. Másfél éves lányka, szép a bőre, nem szárad ki sosem.
Ami a csúszkálást illeti: Amikor hazajöttünk, első alkalommal is már ott sürgölődött a párom, hogy majd ő fürdet :) Ott álltunk mellette és amikor láttuk a kétségbeesett arcát, amikor az icipici babát próbálta megfogni, meg is kérdeztem, hogy átvegyem-e és gyorsan átadta és háttérbe vonult figyelő állásba. No, mivel az első babám, én sem voltam valami profi, pici vízben (akkor még habfürdő nélkül csak f.krémmel) (egy textilpelussal a fürdőkád alján) fürdettem a picurt. Aztán másnap a párom hazajött egy szivacs macival, amit a kád aljára lehet tenni és abban nem is csúszkált a baba, a fejét sem kellett külön tartani (ugye olyankor a legjobb lenne, ha hat keze lenne az embernek :) ) és kényelmesen elfeküdt benne, egyetlen egyszer sem sírt. No innen már a párom is felbátorodott, azóta csak 1-2 kivételes alkalommal fürdettem én. Azóta már persze leamortizálódott a maci, mivel ugye minden fürdetés előtt és után tűzforró vízzel kimostuk, kicsavartuk (ez utóbbit bírta kevésbé), és most már nem gond a bizonytalanság, de a kezdeti hónapokban nagyon nagy segítség volt. Ha még nincs ilyenetek, csak ajánlani tudom, nagyon megkönnyíti a fürdetést és a baba is élvezi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!