Hasznaljatok a furdetokremet vagy inkabb a bolti (Johnsons stb. ) termekeket?
Figyelt kérdés
2009. jún. 12. 18:49
1/19 anonim válasza:
Én még a gyógyszertári fürdetöt használom
2/19 anonim válasza:
a gyógyszertárit használjuk, gyönyörű a babám bőre (a dokinéni nem ajánlja a Johnson's termékeket)
2,5 hós a fiam
3/19 anonim válasza:
Én is még a gyógyszertárit használom. 4hós.
4/19 anonim válasza:
Picit teszünk a vízbe a johnsonosból, épp csak egy cseppet, de azon kívül lemosdatásra a fürdetőkrémet használjuk. 1,5 éves.
5/19 anonim válasza:
Szia!
Én Niveát használok,és szép a babám bőre.A Johnson's-t nekem se ajánlotta a doktor néni.
6/19 anonim válasza:
Szia!Én babát használok.
8hós baba anyukája
7/19 anonim válasza:
én kezdtettől fogva jonhsont használok a lilát. most már 4 hós.szép a bőre
8/19 anonim válasza:
Szia!
Mi is gyógyszertárit használunk. Párszor használtunk Johnson fürdetőt 3 hós kora körül. Sajnos akkortájt lett egcémás a kicsim, így visszatértünk a régi fürdethöz.
9/19 anonim válasza:
Mi is a vízbe teszünk Johnson's-t, egyébként lemosásra fürdetőkrémet. 4,5 hónapos. Van, hogy utána is azzal kenem be, de van kimondott gyógyszertári testápolónk. A Johnson's miért nem jó??
10/19 anonim válasza:
1 éves a lányom de még mindig az orvos által írt gyógyszertári fürdetőt használom. Szeritnem ez a legjobb. A johnson's meg kimondottan allergén...minél később használj ilyesmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!