Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 éves baba mennyit hintázhat?...

1 éves baba mennyit hintázhat? Tudtok erről valamit?

Figyelt kérdés

Nagyon szeret hintázni, alig tudjuk kiszedni belőle, ha menni kell. Már otthonra is kapott, de nem tudom, hogy mennyit szabat. Akár órákig benne ülne, de szerintem még most alakul az egyensúly szerve.

Én régen mikor sokat hintáztam gyerekként kicsit szédelegtem, mikor leszálltam róla, de azért már nagyobbacska voltam.

2012. márc. 19. 09:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hogy konkrétan mennyit szabad, arról még nem hallottam semmit. De azt tudom, hogy pl. hintázás közben jó mondókázni, verseket mondani neki, mert így nagyon jól lehet fejleszteni a beszédkészséget.
2012. márc. 19. 09:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szólna, jelezné, ha nem érzi jól magát hintázás közben. Úgyhogy szabad:-)
2012. márc. 19. 10:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyáltalán nem árt neki.Bár az én lányom szeretné ennyire, de ő 10 percnél tovább nem marad meg benne.

Pedig nem ártana, mert fejleszti az egyensúly érzéket ami a járáshoz nagy segítség lesz, és mitagadás, időszerű lenne már, ha elindulna a lelkem :)

14,5 hós

2012. márc. 19. 12:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én lányom is imád hintázni, alig lehet kivenni belőle! Én úgy tudom, hogy a hinta az nagyon jó dolog, egyensúly miatt is! Szerintem nem ártalmas egyáltalán! Én mindig mondókázok neki, énekelek hinta közben, és nagyon élvezi! Ja, ő is egy éves!
2012. márc. 19. 17:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, hát akkor hintázunk, amikor csak lehet, csak megunja néha... Ma már ki tudtam venni, és ő lökte a hintát. :)
2012. márc. 19. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!