Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Help, jártatok igy gyógyszer? ,

Help, jártatok igy gyógyszer? ,

Figyelt kérdés

CETIRIZIN HEXAL 10 mg/ml belsőleges oldatos cseppek

minek irt fel a doki a kislányomnak amikor az allrgiára való gyógyszer

és torokgyulladása van????

járt igy valaki?? nem berem beadni mert nem értem miért kelett kiváltani ezt

2012. márc. 17. 14:27
 1/8 anonim ***** válasza:
konkrétan nem igy csak hasonlóan amikor kisfiam köhögött ő is köhögés ellen meg alergiára való szirupot kapott pedig ő sem volt allergiás és hála istennek nem lett semmi baja a gyógyszertől
2012. márc. 17. 14:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Hívd fel a dokit vagy az ügyeletet é kérdezz rá!
2012. márc. 17. 14:33
 3/8 A kérdező kommentje:

rákérdeztem és ugy vélik hibázott johogy nem adtam neki....

hétfön viszem vissza a dokihoz mert már a 10 napja hogy betgeskedik köhög s folyik a nózija

2012. márc. 17. 14:36
 4/8 anonim ***** válasza:
minden bizonnyal nem látta tisztázottnak a gyulladás okát, és a nyálkahártya tüneteket kívánta enyhíteni. esetleg őt kérdezd meg, hogy miért ezt írta, tehát azt az orvost, aki tisztában van a gyermek anamnézisével.
2012. márc. 17. 14:38
 5/8 anonim ***** válasza:

Az antiallergének a nyálkahártya vérbőségét csökkentik (pl. a Calcimusc is, így náthánál is tökéletes). Nem feltétlenül rossz gondolat torokgyulladásra egy antibiotikum kúra helyett.

Persze, hívd fel a dokit - az a biztos!!!

2012. márc. 17. 15:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Kisfiam nagyon sokszor befullad, ilyenkor ő is mindig kap, szerintem nem véletlen, hogy felírta.
2012. márc. 17. 15:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Tegnap előtt írták fel az ügyeleten pont a kisfiamnak.:) Annyi volt csak a baja, hogy be volt rekedve. Semmi orrfolyás, semmi köhögés, se láz, csak enyhén volt a bal fele piroskás a torkának. Nem volt valami kedves a doktornő, annyit mondott csak, hogy írt föl ezt, meg azt, de nem mondta mire való, meg hogy inhaláljam.

Én a patikustól kérdeztem meg, hogy mire való. Ő mondta, hogy ilyenkor meg van duzzadva a nyálkahártya és ennek a kezelésére való.

2012. márc. 17. 16:50
 8/8 anonim ***** válasza:

A Fenistil csepp is inkább allergiás tönetekre van, mégis nagyon gyakran ajánlják a dokik náthára, megfázásra...

Szerintem adhatod, a gyerkőcnek, nem lesz tőle baja!

A mi dokink már gázosabb. Megkérdezi, hogy érzékeny-e vmilyen gyógyszerre a gyerek? És az igen - penicillinre - válaszom ellenére felírt olyat, amit nem szedhet a gyerekem.

Milyen jó, hogy kiváltottam egy több ezer Ft-os gyógyszert tök feleslegesen...

2012. márc. 17. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!