Help, jártatok igy gyógyszer? ,
CETIRIZIN HEXAL 10 mg/ml belsőleges oldatos cseppek
minek irt fel a doki a kislányomnak amikor az allrgiára való gyógyszer
és torokgyulladása van????
járt igy valaki?? nem berem beadni mert nem értem miért kelett kiváltani ezt
rákérdeztem és ugy vélik hibázott johogy nem adtam neki....
hétfön viszem vissza a dokihoz mert már a 10 napja hogy betgeskedik köhög s folyik a nózija
Az antiallergének a nyálkahártya vérbőségét csökkentik (pl. a Calcimusc is, így náthánál is tökéletes). Nem feltétlenül rossz gondolat torokgyulladásra egy antibiotikum kúra helyett.
Persze, hívd fel a dokit - az a biztos!!!
Tegnap előtt írták fel az ügyeleten pont a kisfiamnak.:) Annyi volt csak a baja, hogy be volt rekedve. Semmi orrfolyás, semmi köhögés, se láz, csak enyhén volt a bal fele piroskás a torkának. Nem volt valami kedves a doktornő, annyit mondott csak, hogy írt föl ezt, meg azt, de nem mondta mire való, meg hogy inhaláljam.
Én a patikustól kérdeztem meg, hogy mire való. Ő mondta, hogy ilyenkor meg van duzzadva a nyálkahártya és ennek a kezelésére való.
A Fenistil csepp is inkább allergiás tönetekre van, mégis nagyon gyakran ajánlják a dokik náthára, megfázásra...
Szerintem adhatod, a gyerkőcnek, nem lesz tőle baja!
A mi dokink már gázosabb. Megkérdezi, hogy érzékeny-e vmilyen gyógyszerre a gyerek? És az igen - penicillinre - válaszom ellenére felírt olyat, amit nem szedhet a gyerekem.
Milyen jó, hogy kiváltottam egy több ezer Ft-os gyógyszert tök feleslegesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!