Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Felfele szoko laz 1 eves...

Felfele szoko laz 1 eves babanal es gyogyszer nem segit? Mit tanacsoltok?

Figyelt kérdés
Tegnap keso delutan lazas lett a babam,38.2, kapott lazcsillapitot,ejszaka meg feljebb ment neki,38.6,akkor megint kapott gyogyszert,illetve lejjebb is vetkoztettem,reggelre mar 38.9-nel jarunk,megint adtam neki,de azota is nagyon meleg. Mas tunete nincs semmi. Menjek vele orvoshoz vagy probaljam meg a hutofurdot?
2011. dec. 8. 10:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
gyógyszer helyett hüttö fürdö, ha nem válik be gyógyszer ha nem jo órvos
2011. dec. 8. 10:24
 2/13 anonim ***** válasza:
orvos!
2011. dec. 8. 10:33
 3/13 anonim ***** válasza:
Mindenképpen orvos. 39 foknál kúpot adj neki, ne gyógyszert. 39 felett mehet a hűtőfürdő.
2011. dec. 8. 10:35
 4/13 anonim ***** válasza:

Sose értem amikor az anyukák minden apró cseprő dologgal orvoshoz mennek, de lázzal nem. Ne haragudj nem bántani akartalak, van neked most elég bajod, csak meg kell érteni, hogy ez nem játék. Lázzal orvoshoz kell menni. A gyógyszer mellett meg valóban hűtőfürdőt használj, vagy hideg vizes borogatást.

Jobbulást a picinek!!!

2011. dec. 8. 10:42
 5/13 A kérdező kommentje:
Rendben,ksozi! Most visszament 38.5 re ,ha visszaszokik megint,akkor viszem a dokihoz!
2011. dec. 8. 10:43
 6/13 A kérdező kommentje:
Ewgyebkent kedves utolso! En pont nem vagyok az a nagy orvoshoz meno ember,persze hacsak nincs nagy baj,eddig 1x volt beteg a Kincsem,de akkor sem kellett dokihoz menni,ezert gondoltam,megkerdezem! :)))
2011. dec. 8. 11:10
 7/13 anonim ***** válasza:
De a gyerekkel akkor is el kell menni. Egy egyszerű náthából nagyon könnyen lehet tüdőgyulladás. Ő nehezebben fejezi ki magát. Legálábbis az én gyerekorvosom ezt "verte" belém: magammal úgy kísérletezek ahogy akarok, de a gyerekkel ne tegyem. Bízzam tanult orvosra.
2011. dec. 8. 11:19
 8/13 A kérdező kommentje:
Talan nem ezt mondtam en is?????
2011. dec. 8. 11:21
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem vitázni akartam, csak megmagyarázni, a válaszom.
2011. dec. 8. 11:22
 10/13 A kérdező kommentje:
En sem vitazom,isten ments! :) Koszi a valaszt! :)
2011. dec. 8. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!