Hólyaghurut/felfázás---pisilésnél fáj, mindig kevés jön, állandó inger. Milyen gyógyszer nélküli "orvoslást" tanácsoltok?
jó forró fürdő vagy zuhany nekem mindig sokat segített. esetleg havan olyan jégzseléd otthon, amit melegíteni is lehet (pl. mikróban), akkor azt tedd ez alhasadra ruhán keresztül vagy tekerd bele kis törölközőbe.
fontos, hog sokat igyál, de nagyon sokat! az szépen átmos.
én legtöbbször teát főztem, aztán már ha nagyon untam, akkor fél literes üvegbe töltöttem vizet és 'megszabtam' magamnak, hogy mindenórábanmegiszom eg ilyen üveggel.
krónikus felfázós voltam néhány éve. próbáld ki a tőzegáfonya kapszulát, nekem segített. évek óta nem jött vissza felfázásom.
1.01-es vagyok.
remélem tudtam segíteni,de ha hétfőig nem leszel jobban, érdemes orvoshoz elmenni! nehogy tovább szövődjön vesemedence gyulladássá a hólyaghurutod!
mielőbbi gyógyulást!
Szija én melegítek meleg vizet bele rakom a fürdő vizembe és beleülök az nekemmindig segít
SZija
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!