Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hós babámnak elkezdenék...

8 hós babámnak elkezdenék tejet adni?

Figyelt kérdés
Nem eszik tápszert,sem tejital,sem tejpép..semmi.megpróbálkoznék tejjel,vagy kakaóval.(tápszer+kakaó sem kell neki)már banános,almás tápszert is próbáltuk és semmi nem kell!!!Mi van ha megpróbálom a tejet?Nagyobb baj lenne?mert szerintem az nagyobb baj,ha nem viszünk be semmi tejalapút,max 50-60 ml-t

2012. márc. 16. 22:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az enyémek simán kaptak már ennyi idősen, soha nem volt bajuk tőle. Én megpróbálnám, úgyis látod, ha gond lenne vele. De ezzel a tejmizériával elsősorban azért szembesülünk, mert a tápszergyártó cégeknek az az érdeke, hogy minél jobban eladhassák a cuccaikat. Aztán már vannak róla kutatások, hogy ezzel is úgy járunk, mint a gluténnal, hogy egy időben ördögtől való dolog volt, most meg tanácsos 6 hó előtt bevezetni....
2012. márc. 17. 08:20
 12/17 anonim ***** válasza:

Konkrétan tejet én csak 1 évesen adtam a lányomnak (nem tehéntejet, hanem 2,8as boltit), mivel a családban volt tejallergiás (sógornőm kislánya, de 5éves korára kinőtte szerencsére). Tejtermékeket viszont adtam 8hós korától.

A helyedben ha nem volt allergiás, én kipróbálnám a tejet, de csak a boltit, 2,8as-t, és nem hígítanám. Elvileg ha allergiás, mindegy, hogy hígítod-e vagy sem, kijönnek rajta a pöttyök. Lényeg, hogy először reggelire add, akkor látod bírja-e vagy sem.

Amúgy minden másnap próbálj neki adni joghurtot, van rengeteg féle, hátha valami nagyon megtetszik a babádnak.

2012. márc. 17. 08:36
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha semmit de semmit nem iszik ahogy mondod,akkor én megpróbálnám lassan.Baja nem hiszem,hogy lesz tőle.
2012. márc. 17. 08:56
 14/17 A kérdező kommentje:
Most sztrájkol a lelkem és semmit nem eszik.de amúgy mindent,csak a tápszert,tejpépet nem.az esti+reggeli tápszert szeretném tejre cserélni.joghurtokat,rudit,ilyesmit keveset fogad el.szerintem megpróbálom majd lassan,de akkor sima 2,8as tartós tejet,nem higítom,meg semmi.tejfölt,kefírt is kapott és nem lett baja tőle. a dokink tuti ellenezné...de ő mindent ellenez..csak nekem nem mind1,hogy napi majdnem fél liter tápszert kiborítok..
2012. márc. 17. 16:32
 15/17 anonim ***** válasza:

A védőnők még tényleg az ötven évvel ezelőtti ostobaságokat szajkózzák? Semmi tejet senkinek!

Dr. Robert M. Kradjian orvos a honlapján kifejti hogy a szakirodalom például 1988 és 1993 között 2700 tanulmányban foglalkozott a tejjel a "gyógyászat" címszó alatt. Ebből ő személyesen közel 500-at vizsgált meg. Ezt írta:

"Hogyan foglalhatnám össze ezeket a cikkeket? Még a borzalmas minosítésnél is rosszabbak egy picivel. Eloször is, egy szerző sem beszélt a tehéntejről mint egy mellékhatás nélküli kiváló ételről és mint 'teljes értékű étel'-ről, mint ahogy azt az ipar elhitette velünk. A kiadott riportok fő fókuszában ezek voltak: bélgörcs, bélfertőzés, belső vérzés, vérszegénység, allergiás reakciók csecsemőknél és gyerekeknél, valamint fertőzések mint például salmonella. Még baljóslatúbb a szarvasmarha fehérvérűség vírusától való félelem, vagy a BIV (bovine immunodeficency virus) nevű szarvasmarha AIDS-szerű vírusától, valamint a gyermek cukorbetegség előidézésével való kapcsolatától. A tejben levő vérrel és fehér (genny) sejtekkel, valamint a benne levo kémiai anyagok, permetek egész sorával is foglalkoztak. Gyermekeknél ezek a problémák merültek fel: allergia, fül- és mandula fertőzés, ágybavizelés, az asztma súlyosbodása, bélvérzés, görcsök, és 1-es típusú cukorbetegség. A felnőtteknél a problémák inkább a szívbántalmak és ízületi gyulladás, allergiák, homloküreg gyulladás, és a sokkal komolyabb fehérvérűség, meg a lymphoma-ban és rákban való közreműködése."

Könyörgök csak ennyit: Google: tej káros hatása

2012. jún. 11. 13:46
 16/17 anonim ***** válasza:

Jézusom! A tejről már lassan horrorfilmet lehetne forgatni!

Ugye, ezt Te sem gondolod komolyan, kedves előttem szóló?!

:)))))))))

2012. jún. 11. 13:51
 17/17 anonim ***** válasza:
Ja,csoda,hogy nem pusztultak ki az emberek nem????Túl éltük a gyilkos tejet...:D
2012. jún. 11. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!