Mit tegyek a cukkínihez a 6 hós babámnak, hogy megegye?
Figyelt kérdés
2012. márc. 16. 10:01
4/6 anonim válasza:
Mi tegnap ill. 4 napja ettünk cukkinit!
4 napja rizses-cukkinis csirkemell volt, ma krumplis-cukkinis csirkemell. Mindkettőhöz tettem egy kis kaprot. A kisfiam megette így, ízlett neki. Mondjuk ő nagyjából mindent megeszik, amit főzök neki, nem válogatós szerencsére.
Tehetsz bele esetleg egy kis édes almát, hátha úgy jobban csúszik neki! :)
5/6 A kérdező kommentje:
Eddig mindent megevett a fiam, csaka cukkínit nem, de most összefőztem az almával meg a husival, így megette:) köszike!
2012. márc. 16. 20:07
6/6 anonim válasza:
Éppen tegnap csináltam cukkinit a kislányomnak. Úgy csináltam, hogy a cukkinit becsomagoltam alufóliába, meg sárgarépát is alufóliába és beraktam a sütőbe. Kb fél óra alatt megsül, utána összeturmixoltam. Én tettem hozzá főtt rizst is neki. Nagyon finom egyébként. Olyan finom édeskés. És nem főződ ki belőle a vitaminokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!