Pelenkázó vásárlástól szenvedek, milyet ajánlotok?
A méretek érdekelnének legjobban, vagy akár típusok is!
A szélessége mennyi legyen? Mi a legoptimálisabb?
Azon is gondolkodom, hogy barkácsolnék egyet tömör fenyőből.
Nekünk egy egyszerű fa feltét van, két végén két csúszásgátlóval.
Nagyon szeretjük. Ráillik a kiságyra, ha kell, és a fürdőben a mosógépre is. Már két gyereket kiszolgált.
És egy műanyag borítású szivacsot vettem, ami pont bele illik, azt hiszem, az Elefáni BAbadiszkontban anno.
Én imádok bútort készíteni, azt hiszem csinálok magamnak, csak mekkora hely kell a babát öltöztetni?
Mekkorák azok a műanyaggal bevont szivacsok?
köszi :)
Nekünk ilyen van,a méretek is le vannak írva.Szerintem ettől keskenyebb nem jó,mert amikor már forog a babó,akkor azokról könnyen ledobhatja magát.Fürdető állványon lévők például nagyon keskenyek.
Szerintem,ha tudsz ilyet csinálni,akkor érdemes belevágni,hiszen az igazi fából készült dolgok olyan jól mutatnak,és nem utolsósorban nem kell boltokban keresgélned.:)
A műanyag feltét 50x60 cm, de emlékszem, hogy több méretben volt, így ha gondolod, előbb azt válaszd ki, és ahhoz barkácsolj.
Ha szoktál ilyesmit csinálni, akkor Neked gyerekjáték lesz.
Amúgy ez a méret teljesen megfelelő, még a 4,5 éves is ezen törölközik, igaz, neki már szűkös, de "úgy maradtunk". :o)
meg arra gondoltam, ha már nem kell, akkor megmarad komódnak, csak le kell vennem a tetejét.
köszönöm a javaslatokat !
Ilyen a feltét, lehet, hogy a miénk csak összezsugorodott az évek alatt. :o)
Aljzatból nem találtam olyat, mint a miénk...
Ha kell, küldök egy képet, a küldesz emilcímet magánban...
Ha egész bútort akarsz, az persze más...
De mi vagy Te, bútorasztalos? :D
kutyakozmetikus vagyok, de ez a hobbim :D
és jól csinálom :D karácsonyra is rezgőcsiszolót kértem :D:D:D
ezt nézegetem nagyon, hogy megcsinálnám, simán menne.
a teteje kb 80cm széles, és 60cm mély.
ez elég lenne ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!