Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy lehet megjavítani a...

Hogy lehet megjavítani a merev pelenkázó lapunk szélét?

Figyelt kérdés
A hegesztésnél kettévált az anyag,baromi drága lenne egy új ezért nem szeretnénk kidobni.
2012. jan. 12. 14:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Én jól tudok varrni, csak a lustaságom miatt nem csináltam meg még én sem a miénket. Használtan vettem 1500-ért, de eddig bírta az anyag, össze vissza szétszakadozott a hegesztésnél. Már néztem, hogy veszek viaszosvásznat, a Yiskben láttam elég jó áron, nem totál babás, de gyerekes mintájú és egyszerűen varrok egy másikat, az aljára behajtom majd az anyagot és apuka kárpitozó készülékkel odavarázsolja a deszkához. Nekünk kemény aljú van, olyan amit a kiságyra is rá lehet tenni.

Azt nem tudom, hogy újra hegeszteni, hogy lehet házilag.

2012. jan. 12. 14:55
 2/3 anonim ***** válasza:
sztem vasalóval...
2012. jan. 12. 14:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia!Nálunk ugyan ez volt a probléma(új és nem túl olcsó pelenkázóval),gyakorlatilag mindent próbáltam.Még az elején amíg kicsi a nyílás meg kell ragasztani mert később már deformálódik .Ha kijön a szivacs nehéz ugyan olyan méretűre visszanyomkodni.
2012. jan. 12. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!