Érdemes játszóhidas, emelhető magasságú, pelenkázó feltétes, tárolózsákos + egyéb lehetőségekkel felszerelt UTAZÓÁGYat venni? Hasznosak, jól jönnek ezek a dolgok?
Figyelt kérdés
Körülbelül 4 hónapos lesz a kisebbik gyermekünk, mikor először utazni fogunk vele, utána folamatosan...
Nézegetem az utazóágyakat, annyi féle modern van.
Anno a lányomnak sima, egyszerű volt, azt is használtan kaptuk, akkoriban körül sem néztem....
2012. márc. 6. 15:42
1/2 anonim válasza:
Mi a saját nyaralónkba vittük ki, és egészen egyszerűt, simát használunk, de alapból ott van minden, tehát nincs szükség az extra dolgokra. Attól függ, milyen helyekre fogtok utazni, nem?
2/2 anonim válasza:
Ha elég sokat utaztok, a válaszom IGEN. Az emelhető magasságú betét azért jó, mert amíg nagyon pici, addig nem kell hajolgatnod sokat, hogy kivedd a babót, később meg ha leteszed a betétet, nem tud kiesni. A pelenkázó feltét jól jön, ráadásul utazás közben, ha nincs olyan helység, ahol tisztába tudd tenni, bárhol meg tudod oldani a dolgot (én ezt abszolút kihasználtam amíg csak lehetett). Még a kizippzározható részt nem használtuk, de ha nagyobb lesz, biztos jobb lesz Neki, hogy önállósíthatja magát, esetleg játszásra is jó lesz. A tárolórekeszek is jók, hiszen bele tudsz minden fontosat rakni, minden kezed ügyében van, nincs az, hogy jaj, a törlőkendő 3 méterre odébb maradt, hogy oldod meg, hogy a kakis hátsójú babót tisztába tedd, ha egyedül vagy... A miénken van játszóhíd is, szúnyoghálós baldachin is, amit imádtam, mert nyáron ki lehetett tenni a kertbe/teraszra is aludni, nagyon jót aludt a friss levegőn. Ugyan drágábbak, de szerintem megérik az árukat, mi sokszor használtuk/használjuk, csak ajánlani tudom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!