Kaphat ettől fertőzést vagy egyéb bajt? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Remélem már mással is előfordult ilyen és nem fogtok teljesen ostobának nézni. Az történt ma,hogy ugy bekakilt a kislányom alig fért bele a pelusba. A fő gond, hogy amikor tisztogattam a fenekét, láttam hogy a hüvelyébe is ment a kakiból. A kérdés az lenne hogy onnan hogy töröljem ki??? Nem mertem neki annyira megtörölgetni. Ha legközelebb ilyen lesz mit csináljak?2012. márc. 3. 22:05
1/2 anonim válasza:
hát igen, ez szerintem mindenkinél előfordul nálunk is,de hányszor... :-)7 hónapos,eddig nem lett semmi baja,óvatosan felfelé,nehogy még jobban bele vigyem a kakit,letörlöm,nem kell annyira félni,mert mindenképp ki kell törölni onnan.Volt, hogy meleg vizes törlővel vagy babatörlőkendővel csináltam, épp mi volt kéznél.ha ott marad az nagyobb gond,nem kell annyira ovatosan,ugyis megérzed majd,a lényeg, hogy ne lefelé hanem felfelé-kifelé törölj belőle.
2/2 anonim válasza:
Kislányoknál ez teljesen normális, nekem mind a kettőnél előfordult. Óvatosan szétnyitva ki lehet törölgetni, vagy ha otthon vagytok a csap alatt lemosni.
Nem tragédia, lesz még ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!